AK Parti'den gençlik seferberliği! 81 ildeki 3 milyon gence broşür dağıtılacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Parti'den gençlik seferberliği! 81 ildeki 3 milyon gence broşür dağıtılacak

Politika Haberleri

Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti, 14 Mayıs'ta ilk kez oy kullanacak milyonlarca genç için harekete geçti. Partinin Gençlik Kolları Başkanlığı, 2002'den 2022 yılına kadar gençler için yapılan faaliyetleri ele alan ve 68 icraata yer verilen broşürleri 81 ile gönderdi.

14 Mayıs’ta ilk kez oy kullanacak yaklaşık 6 milyon genç için hazırlıklara başlayan AK Parti, seçim çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı 81 ile AK Parti’nin iktidara geldiği ilk günden bugüne gençler için yaptığı icraatları anlatan ’Bizim Yönümüz 21 Yıldır Genç’ temalı broşürler gönderdi. Broşürde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Z kuşağı değil Teknofest kuşağı’ sözlerine ithafen Erdoğan’ın Teknofest’in kırmızı pilot montunu giymiş fotoğrafı kullanıldı.

68 İCRAAT ANLATILDI

3 milyondan fazla basılan broşürde 2002 yılından 2022 yılına kadar gençler için yapılan faaliyetler ele alındı. Aralarında seçilme yaşının 18’e indirilmesi, KYK kredilerindeki artış ve faizlerinin silinmesi, üniversite harçlarının kaldırılması, zorunlu askerlik hizmetinin süresinin indirilmesi, bedelli askerlik hizmeti, ücretsiz eğitim, ücretsiz ders kitabı dağıtımı, başörtüsü serbestisi, uluslararası yazılım okulu, müze kart uygulaması, staj seferberliği, erasmus programlarının başlatılması, öğrenci affı, üniversite ve yurt sayılarının artırılması, gençlik merkezleri ve millet kütüphanelerini içeren 68 icraata yer verildi.

MÜJDELER ŞUBAT AYINDA

Öte yandan AK Parti’nin şubat ayı içinde önümüzdeki 5 yıla ilişkin yeni gençlik politikalarını açıklayacağı öğrenildi. AK Parti kurmayları “Gençleri büyük sürprizler bekliyor. Şubat ayının ortasına kadar çok önemli bir müjdeyi gençlerimize açıklayacağız” dedi. Edinilen bilgilere göre bu sürprizlerden birinin ilk kez üniversiteyi kazanan gençlere teknoloji ürünlerinde ÖTV indirimi olması bekleniyor. EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - Politika
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...