AK Parti'den dünyada bir ilk!

AK Parti'den dünyada bir ilk!

Politika Haberleri

Davutoğlu'nun bugünkü mitingleri, dünyada bir ilk gerçekleştirilerek sosyal medyadan canlı yayınlanacak.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun tüm yurdumuzu kapsayan miting maratonu 2-3 Haziran tarihlerinde İstanbul'da devam ediyor. İstanbul'daki 16 ilçeyi kapsayan miting programı süresince Yeni Türkiye Dijital Ofisi, dünyada bir ilki gerçekleştiriyor ve her ilçe mitingi canlı yayınlarla sosyal medyaya taşınıyor.

Başbakan Davutoğlu'nun 2 Haziran günü sabahın erken saatlerinde başlayacak ve 3 Haziran günü akşam saatlerinde sona erecek miting maratonunu sosyalmiting.tv internet sitesindeki harita üzerinden gerçek zamanlı olarak takip edilecek, Twitter, Facebook, Instagram, Periscope, Foursquare ve Snapchat güncellemelerini anında izlenebilecek.

Dünyada bir ilk: Sosyal Miting (sosyalmiting.tv)

Tüm detaylarıyla sosyal medyaya aktarılacak İstanbul ilçeler mitingleri sırasında dünyada bir ilk de gerçekleştirilmiş olacak. İlk kez bir siyasi liderin mitingleri, birçok sosyal mecrada gün boyu gerçek zamanlı olarak paylaşılacak ve dünyanın her köşesinden izlenebilecek.

Siz de www.sosyalmiting.tv adresinden gün boyu Sayın Başbakanımızın İstanbul'un ilçelerinde gerçekleştireceği mitinglerini izleyebilirsiniz.

Yenişafak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...