AK Parti'den ayrıldı, BBP'ye geçti

/ Kaynak: İHA
AK Parti'den ayrıldı, BBP'ye geçti

Politika Haberleri  / İHA

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde AK Parti'den istifa eden İl Genel Meclis üyesi Nail Dağlı, Büyük Birlik Partisi saflarına katıldı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde AK Parti'den istifa eden İl Genel Meclis üyesi Nail Dağlı, Büyük Birlik Partisi (BBP) saflarına katıldı. nbsp;Bozüyük ilçesindeki parti binasında düzenlenen katılım töreninde konuşan BBP Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa İbiş, Nail Dağlı gibi değerli bir siyasetçiyi partilerine katmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İbiş, "Bugün Ak Parti'den istifa eden İl Genel Meclisi Üyemiz Nail Dağlı'yı, kendi isteği üzerine partimize üye yapacağız. Nail Dağlı gibi kendini halkına adamış Bozüyük sevdalısı, siyasi hayatı boyunca hiçbir şaibesi olmamış, gerektiği şekilde halka hizmet etmiş değerli bir siyasetçiyi partimize katmaktan onur ve şeref duyarım. İnşallah önümüzdeki süreçte de kendileri, partimizin daha önemli noktalarında görev alacaktır. Biz kendisinin, bizim hizmet olarak algıladığımız siyasi yolda bizim ile birlikte yürümesinden onur ve şeref duyarız" dedi.
"HİÇ KİMSENİN TAHMİN EDEMEYECEĞİ ŞEKİLDE BOZÜYÜK BELEDİYESİ'Nİ ALACAĞIZ"
Partiye yeni katılan İl Genel Meclis üyesi Nail Dağlı ise, Büyük Birlik Partisi camiasına ve çizgisine yabancı birisi olmadığını belirterek, BBP'nin 'insanı yaşat ki devlet yaşasın, adalet mülkün temelidir' diyenlerin partisi olduğunu kaydetti. Yerel seçimlerde herkesi şaşırtacaklarını anlatan Dağlı, "İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir. Hz. Peygamberimizin (S.A.V)'in sözüdür. Bizde bu doğrultuda doğduğumuz ve büyüdüğümüz çoluk çocuğa karıştığımız rızkımıza vesile olan kuruluş ve kurtuluşun beşiği olan bu topraklarda taş üstüne taş koyma mücadelemizi bundan sonra gerçek kimliğimiz, özümüzle maddi ve manevi gücümüzle Büyük Birlik Partisi saflarında gerçekleştireceğiz. İnşallah hep beraber yerel seçimlere güçlü ve kuvvetli bir şekilde hazırlanıyoruz. Allah'ın izniyle seçimlerde diğer partili arkadaşlarımız kadar güçlü bir şekilde varız. 1 Nisan 2014'te hiç kimsenin tahmin edemeyeceği ve güçlü bir şekilde Bozüyük Belediyesi'ni alacağız. Hem şahsıma hem de Büyük Birlik Partisi'ne olan güven daha önce yıpranmamış olması, Muhsin Başkanın hatırası ve Mustafa Destici Başkanın desteği ile son günlerde oy oranımız muntazam bir şekilde artmıştır. Bunun göstergesi bizim de katkılarımızla Bozüyük'te de görülecektir. Diğer partilerin dışladığı arkadaşları da bu çatıya davet ediyoruz. Biz onurlu şaibesi olmayan diğer partilerdeki arkadaşları başımızın üstünde yanımızda taşırız. Yeter ki şaibesi olmasın iyi niyetli olsunlar. Omuz omuza yürürüz. Ak Parti, MHP ve diğer partilerdeki bizim partimizi benimsemiş yıllarca dostluk kurmuş arkadaşlarımızı bu çatıya davet ediyorum. Allah nasip ederse Kurban Bayramı'ndan sonraki törende de göreceksiniz Bozüyük'te siyasi hareketlenme başlamıştır. Güçlü bir şekilde Bozüyük Belediyesi'ni alma noktasında çalışmalarımız hızlanacaktır. Cenab-ı Allah yardımcımız olsun. 2014 seçimlerini Bozüyük, Bilecik, Türkiye ve dünyamıza hayırlar getirsin" diye konuştu.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...