AK Parti ve MHP seçim sonuçlarını Kızılcahamam’da değerlendirecek

AK Parti ve MHP seçim sonuçlarını Kızılcahamam’da değerlendirecek

POLİTİKA Haberleri

AK Parti ve MHP, yerel seçim sonuçlarını Kızılcahamam kampında değerlendirecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, seçimlerde vatandaşın mesajının tam olarak anlaşılması için teşkilata verdiği talimatın ardından AK Parti’de çalışmalar başladı.

Damla Peker - Ebru Karatosun

Sonuçlar sahaya inilerek analiz edilecek. Daha sonra sahadan alınan sonuçlarla teşkilatın hazırladığı rapor karşılaştırılacak.
Hazırlanacak raporlarda bütün adayların analizleri yer alacak. Eksikliklerin neler olduğu, kampanya boyunca nelerin doğru, nelerin yanlış yapıldığı araştırılacak. Saha araştırmalarında anketlerden de yararlanılması planlanıyor. Seçim sonuçları, 26-27-28 Nisan tarihlerinde Kızılcahamam yapılacak kampta da değerlendirilecek. Belediye başkanlarının da katılacağı kampta, raporlar masaya yatırılacak. Erdoğan’ın kampta belediye başkanlarına ve teşkilata önemli mesajlar vermesi bekleniyor.
MHP de yerel seçim sonuçlarını yarın Kızılcahamam kampında değerlendirecek. MHP Lideri Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri, milletvekillerini ve 81 il başkanını toplayacak. Kampta, hem parti hem de Cumhur İttifakı açısından seçim sonuçları masaya yatırılacak. Kampta Genel Başkan Yardımcıları tarafından 2 sunum yapılacak. Bahçeli’nin talimatını verdiği, Adana ve Mersin başta olmak üzere MHP’nin seçimi kaybettiği illerle ilişkin hazırlanan raporlar değerlendirilecek. Yarın basına kapalı olarak yapılacak olan kamp, Pazar günü Bahçeli’nin kapanış konuşmasıyla sona erecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...