AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Taksim'de saldırının yapıldığı noktadan mesaj: Türkiye güven ülkesidir

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırının gerçekleştiği alanı ziyaret etti. Şehitlerin anısına kurulan platforma karanfil bırak Çelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Çelik, "Biz ver arkadaşlarımız buradayız ve Türkiye'nin her yerindeyiz. Türkiye güven ülkesidir. Saldırı, Türkiye'nin bir güven ülkesi olma durumunu değiştirmez." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütü PKK'nın organize ettiği İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırının düzenlendiği alana geldi. Saldırıya ilişkin açıklamalarda bulunan Sözcü Çelik, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Çelik, "Türkiye güven ülkesidir, zarar vermeye çalışan terör örgütleri bunun bedelini ödeyecektir” ifadelerini kullandı. 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamalarında satır başları;

"TÜRKİYE GÜVEN ÜLKESİDİR, SALDIRI BUNU DEĞİŞTİRMEZ"

(İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı) Türkiye güven ülkesidir. Saldırı Türkiye'nin bir güven ülkesi olma durumunu değiştirmez.

Birlik ve beraberlik duygusuyla mücadelemizi sürdüreceğiz.

"BÜTÜN TERÖR ÖRGÜTLERİ MÜCADELE EDECEK GÜCÜMÜZ VAR"

Bütün terör örgütleriyle mücadele edecek ve onları yenecek gücümüz var. Güvenlik güçlerimiz ilk andan itibaren çok hızlı ve çok etkili bir çalışma yaparak, faili tepit edip bağlantılarını tespit edip, hepsinin yakalanmasını sağladılar.

Ve bu bir kere daha Türkiye'nin ne kadar yüksek ve güçlü bir terörle mücadele kapasitesi olduğunu gösterdi.

Belediye başkanı ve arkadaşları ilk andan itibaren burayı bayraklarla donattılar. Burada hep beraber hayatını normale dönmesi için bu caddenin sakinleriyle birlikte ortak bir ruhla ortak bir cabayla gayret ortaya koydular.

"MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ"

(İstiklal caddesini bayraklarla donatılması) İlk saatlerden itibaren bu caddede ortaya çıkan ruh, barağımızın gölgesinde ortaya çıkan ruh bütün Türkiye'de paylaşılarak bu caddeyi normale dönmesini sağladı.

Bundan sonrasında bu birlik ve beraberlik duygusuyla birlikte bu güçlü mücadeleyi vermeye devam edeceğiz.

Buralardayız ve arkadaşlarımız burada belediye başkanımız her gün burada, teşkilatlımız burada vatandaşlarımızla beraberiz, esnaf kardeşlerimizle beraberiz.

Burası Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi gayet güvenli bir yerdir. Türkiye bir güven ülkesidir.

"EN AĞIR BEDELİ ÖDEYECEKTİR"

Bunu gerçekleştiren ve Türkiye'ye zarar vermeye çalışan, Türkiye'ye göz diken bütün terör örgütlerini bunun bedelini en ağır şeklide ödeyecektir.

Bir kere daha ilk günden beri bu birlik ve beraberlik duygusunu ortaya koyan, bu dayanışmayı gösteren bu caddenin sakinleri olmak üzere tüm Türkiye'deki vatanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. kaybettiğimiz canlarımıza rahmet diliyoruz ve yaralılarımızın bir ana evvel sağlıklarına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Buradayız, İstiklal Caddesi'ndeyiz. Türkiye'nin her tarafındayız, hep beraber ülkemizin her ferdiyle beraber ülkemize sahip çıkmaya devam ediyoruz.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...