AK Parti Sarıyer adayı Sedat Özsoy'dan iskan müjdesi

/ Kaynak: İHA
AK Parti Sarıyer adayı Sedat Özsoy'dan iskan müjdesi

Politika Haberleri  / İHA

Sarıyer'in köylerini gezen AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, vatandaşlara yaşanan iskan problemini çözeceklerinin müjdesini verdi.

Sarıyer'in köylerini gezen AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, vatandaşlara yaşanan iskan problemini çözeceklerinin müjdesini verdi. nbsp;AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, seçim çalışmaları kapsamında İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte Zekeriyaköy, Kilyos, Kısırkaya, Demirciköy, Gümüşdere, Uskumruköy'de esnafı ziyaret etti. Tüm köylerde büyük bir ilgiyle karşılanan Özsoy, AK Parti'nin Sarıyer'e ve köylere yaptığı yatırımları anlatarak, Sarıyer'in yarınları için destek istedi. Sedat Özsoy, Zekeriyaköy'de esnafa yaptığı konuşmada bölgede binlerce konutun bodrum katlarından dolayı yaşadığı iskan problemi ile ilgili de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çalışma başlattığını söyledi. nbsp;Özsoy konvoy eşliğinde köy ziyaretlerini sürdürürken, halkın yoğun ilgisi ise gözlerden kaçmadı.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...