AK Parti düğmeye basıyor!

/ Kaynak: AA
AK Parti düğmeye basıyor!

Politika Haberleri  / AA

AK Parti'nin, 7 Haziran milletvekili seçimlerine hazırlık kapsamında düzenleyeceği mitingler, 27 Nisan'da başlayacak.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet nbsp; Davutoğlu, bir süredir AK Parti Genel Merkezi'nde, milletvekili aday adaylarıyla nbsp; ilgili üst düzey parti yöneticileriyle değerlendirmelerini sürdürüyor. Davutoğlu'nun, milletvekili aday adaylarıyla ilgili nbsp; değerlendirmelerini tamamlamak üzere olduğunu belirten yetkililer, yarın listeye nbsp; son şeklinin verileceğini bildirdi. AK Parti'de seçim kampanyasıyla ilgili detaylar da belli olmaya nbsp; başladı. Kampanya takvimine göre, AK Parti Seçim Beyannamesi'nin kamuoyuna nbsp; açıklanması ve aday tanıtımının, 15 Nisan ya da 16 Nisan'da yapılması nbsp; planlanıyor.
nbsp;
İlk miting 27 Nisan'da
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, milletvekili aday nbsp; listesinin Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından sahaya inecek. Davutoğlu, 27 nbsp; Nisan'da düzenlenecek ilk mitingde vatandaşlarla buluşacak. Davutoğlu, 30 büyükşehir ile Başbakan olduktan sonra gitmediği illere nbsp; öncelik verecek.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...