AK Parti'de adım adım kongre: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarından bilgi aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
AK Parti'de adım adım kongre: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarından bilgi aldı

Politika Haberleri  / Anadolu Ajansı

7 Ekim Cumartesi günü Ankara Arena’da 4. Olağanüstü Kongresi’ni yapacak AK Parti’de hazırlıklar devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Danıştay’daki törenin ardından kongre hazırlıklarına ilişkin kurmaylarından bilgi aldı.

İktidar partisinde kongre heyecanı devam ediyor. AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde "ortak akıl" vurgusu yapılacak, birlik ve beraberlik mesajı verilecek.

Parti yetkililerinden alınan bilgiye göre, 7 Ekim Cumartesi günü Ankara Arena'da gerçekleştirilecek AK Parti 4.Olağanüstü Kongresi'nin hazırlık çalışmalarında sona gelindi.

ERDOĞAN TÖREN SONRASI KURMAYLARINDAN BİLGİ ALDI

Danıştay'da düzenlenen Danıştay Eğitim Tesisi Açılış Töreni ve IASAJ Seminer Kapanış Toplantısı programının ardından AK Parti Genel Merkezi'ne geçen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongre çalışmalarına ilişkin kurmaylarından bilgi aldı.

SLOGANLAR BELİRLENDİ

Ankara Arena'da yapılacak AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi'nin sloganları, "Türkiye Yüzyılı İçin Hep Yeni Hep İleri" ve "Cumhuriyet'in Yüz Akı Türkiye'nin Ortak Aklı" olarak belirlendi.

Geniş katılımın hedeflendiği kongrede MKYK'nin yenilenmesi beklenirken, tüzükte herhangi bir değişikliğin yapılmayacağı öğrenildi.

10 PARTİ DAVET EDİLDİ

Kongreye, CHP, MHP, İYİ Parti, DSP, Anavatan Partisi, Büyük Birlik Partisi, Yeniden Refah Partisi, Demokrat Parti, Vatan Partisi ve HÜDA-PAR da davet edildi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...