Ahmet Türk: Dokunulmazlıkları kaldırsınlar

Ahmet Türk: Dokunulmazlıkları kaldırsınlar

Politika Haberleri

Ahmet Türk: Bizi ikide bir bu şekilde tehdit etmesine gerek yok. Güçleri var, sayısal çoğunlukları var dokunulmazlıkları kaldırabilirler. Tansu Çiller döneminde de milletvekilliğimiz sona erdirildi ve cezaevine girdik.

Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk nbsp;Habertürk TV'de ekrana gelen Açık ve Net programının konuğu nbsp;oldu. nbsp;
Zafer Arapkirli'nin sorularını cevaplayan Ahmet Türk Başbakan Erdoğan'ın bugün söylediği dokunulmazlıkların kaldırılmasından kürt meselisine kadar birçok konuda görüşlerini anlattı.

GÜÇLERİ VAR, DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRABİLİRLER
Biz hak ve özgürlük mücadelesini verirken önümüzde birçok engellerin, darboğazların, cezaevinden tutun da dokunulmazlıkların kaldırılmasına kadar birçok şeyle karşı karşıya kalacağımızın bilinciyle hak ve hukuk mücadelesini savunuyoruz. Bizi ikide bir bu şekilde tehdit etmesine gerek yok. Güçleri var, sayısal çoğunlukları var dokunulmazlıkları kaldırabilirler. Tansu Çiller döneminde de milletvekilliğimiz sona erdirildi ve cezaevine girdik.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...