Ahmet Reyiz Yılmaz'dan Bahçeli'ye koalisyon eleştirisi

/ Kaynak: İHA
Ahmet Reyiz Yılmaz'dan Bahçeli'ye koalisyon eleştirisi

Politika Haberleri  / İHA

Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz'dan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sert eleştiri.

Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin memleketi kötü sonuçlar doğurabilecek bir koalisyona zorlayarak ağır bir vebalin altına girdiğini savundu. Yılmaz, "AK Parti ile HDP arasında kurulması olası bir hükümetten nasıl bir beklenti içinde olduğunu da bu millete açıklamak zorundadır. Böyle bir hükumetin alabileceği yanlış kararlar neticesinde ülkeye verilebilecek zararları hesap etmiş midir bilinmez ama bu hesap üzerine kurulu bir iktidar beklentisi var ise bu gaflet ve delalettir. Ne diyor Bahçeli 'bizim kırmızı çizgilerimiz var.' Nedir o çizgiler yolsuzluk ve çözüm süreci.
O zaman İçişleri Bakanlığı'nı iste kardeşim. Hem çözüm sürecini kontrol edersin, hem yolsuzluğu. Neden AK Parti'yi HDP ile koalisyona zorluyorsun? Neyin peşindesin? İşte AK Parti'ye sunacağınız teklif. 'Kırmızı çizgim yok ama Milli Savunma ile İçişleri Bakanlığı'nı istiyorum' deyin. Uzlaşmacı olun. Bırakın vermeyip milletin önünde onlar kabahatli olsun. Sizin derdiniz ne ki? AK Parti-HDP koalisyonuna mecburi istikamet veriyorsunuz. Allah ve bu millet size bir fırsat verdi. Neden her seferinde görevden kaçmak için bahane arıyorsunuz?" dedi. nbsp;

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...