Adaylık tartışmalarına nokta koydu: Mansur Yavaş aklındaki ismi böyle açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adaylık tartışmalarına nokta koydu: Mansur Yavaş aklındaki ismi böyle açıkladı

POLİTİKA Haberleri

6'lı masada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile adaylık için adı en çok anılan isimlerden ABB Başkanı Mansur Yavaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı park temel atma töreninde Kılıçdaroğlu'nu işaret ederek "İnşallah bu parkın açılışına Cumhurbaşkanı olarak teşrif edersiniz" dedi. Yavaş bu açıklaması ile aday olacağı yönündeki tartışmalara da noktayı koymuş oldu.

6'lı masada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte adı sıklıkla adaylık için anılan ABB Başkanı Mansur Yavaş, Batıkent Rekreasyon Alanı ile 10 Adet Parkın Temel Atma ve Açılış Töreni'ne katıldı. Törende Kılıçdaroğlu'nu aday görmek istediğini ifade eden Yavaş, aday olacağına ilişkin iddialara da nokta koydu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından seçim tarihi 14 Mayıs olarak açıklanırken, muhalefette adaylık bilmecesi sürüyor. 6'lı maasada en adaylık için en çok konuşulan iki isim ise ABB başkanı Mansur Yavaş ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da partililer tarafından aday gösterileceği konuşuluyor. 

Öte yandan İYİ Parti lideri Meral Akşener, Kılıçaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmadığı gibi Yavaş ve İmamoğlu'nun adaylığına ise 'hayır' demeyeceğini her fırsaatta vurguluyordu. 

ADAYLIK TARTIŞMALARINA NOKTA KOYDU

Son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'da aklındaki ismi açıklayarak aday olacağına ilişkin tartışmaların önünü kapattı.

Temel atma töreninde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Mansur Yavaş, Kılıçdaroğlu'na dönerek "İnşallah bu parkın açılışına Cumhurbaşkanı olarak teşrif edersiniz" diyerek adayını açıkladı.

Adaylık tartışmalarına nokta koydu: Mansur Yavaş aklındaki ismi böyle açıkladı

Mansur Yavaş'ın bu sözlerinin ardından açılışa katılanlar ayağa kalkarak uzun süre bu sözleri alkışladı.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...