DEVA Partisi Lideri Ali Babacan Kılıçdaroğlu ile görüştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
DEVA Partisi Lideri Ali Babacan Kılıçdaroğlu ile görüştü

POLİTİKA Haberleri

6'lı masanın ikili ziyaret turu DEVA Partisi Lideri Ali Babacan'a geçti. Dün Saadet ve Gelecek Partisi Liderlerini ziyaret eden Babacan'ın 3. durağı CHP Genel Merkeziydi. Babacan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşme basına kapalı 1saat 15 dakika sürdü.

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 14 Kasım'da DEVA Partisi ev sahipliğinde yapılacak "altılı masa toplantısı" öncesi siyasi partilere ziyaretlerine başladı.

Dün iki liderle görüşen DEVA Lideri Ali Babacan bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

GÖRÜŞME BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİ

Basına kapalı görüşme, 1saat 15 dakika sürdü.

Babacan'ın Kılıçdaroğlu'nu 14 Kasım'da yapılacak toplantıya davet ettiği ve toplantı gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan Kılıçdaroğlu ile görüştü
Kılıçdaroğlu, Babacan'ı Genel Merkez'in önünde karşıladı

YARIN AKŞENER'LE GÖRÜŞECEK

Babacan, yarın da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret edecek.

DÜN KARAMOLLAOĞLU VE DAVUTOĞLU'NU ZİYARET ETMİŞTİ

DEVA Lideri dün 6'lı masanın ikili görüşme turunu başlatmıştı. İlk olarak Saadet Partisi Genel Merkezinde Temel Karamolloğlu ile görüşen Babacan, daha sonra Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile görüşmüştü. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...