24 Haziran 2018 Sandığımdan Hangi Partiye Kaç Oy Çıktı | Sandık seçim sonuçları Sorgula

Düzenleyen:
24 Haziran 2018 Sandığımdan Hangi Partiye Kaç Oy Çıktı | Sandık seçim sonuçları Sorgula

POLİTİKA Haberleri

24 Haziran 2018 sandığımdan hangi partiye ve cumhurbaşkanına kaç oy çıktı? öğrenmek isteyenler haberimize bakabilirsiniz. Türkiye, 24 Haziran sabahı saat 08:00'dan itibaren sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçimleri için oy pusulasına tercihlerini belirterek sandıkları dolduran vatandaşlar, ''24 Haziran 2018 sandığımdan hangi partiye ve cumhurbaşkanına kaç oy çıktı öğren ve sandık seçim sonuçları sorgula'' işlemlerine bu haberden ulaşabilirsiniz.

24 Haziran sandık seçim sonuçları ile sandığımdan hangi partiye ve cumhurbaşkanına kaç oy çıktı? sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz. Türkiye, 27. dönem milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitti. Sandık sonuçları ise YSK'nın resmî sitesinden öğrenilebilecek. AK Parti, MHP ve BBP'nin Cumhur İttifakı ile CHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'nin ise Millet İttifakı adı altında 24 Haziran seçimlerine girdiği 24 Haziran seçimleri Türkiye için büyük öneme sahip. HÜDA Par, HDP ve Vatan Partisi'nin de parti olarak katıldığı 24 Haziran seçimlerinde, (AK Parti) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, (CHP) Muharrem İnce, (İyi Parti) Meral Akşener, (HDP) Selahattin Demirtaş, (Saadet Partisi) Temel Karamollaoğlu ve (Vatan Partisi) Doğu Perinçek, partilerinin Cumhurbaşkanı adayı olarak 24 Haziran seçimlerinde birbirleriyle yarıştı. 

Sandığımdan hangi partiye ve Cumhurbaşkanı adayına kaç oy çıktı? TIKLA ÖĞREN

NET SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN

Sandığımdan hangi partiye ve Cumhurbaşkanı adayına kaç oy çıktı?

Sandığından hangi partiye ve Cumhurbaşkanı adayına kaç oy çıktığını merak eden seçmenler, YSK'nın resmî sitesinden bu sonuçlara ulaşabilir. Aşağıda belirttiğimiz linke tıklayarak sandık seçim sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

TÜM SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN

Oylar hangi halde geçerli, hangi halde geçersiz sayılacak? TIKLA-ÖĞREN

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...