23 Nisan başbakanı Kılıçdaroğlu olsun!

- Güncelleme:
23 Nisan başbakanı Kılıçdaroğlu olsun!

Politika Haberleri

Star yazarı Ahmet Kekeç, Başbakan Erdoğan'ın 23 Nisan'da makamına bir çocuğu değil CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu oturtmasını istedi.

Dün Başbakan Erdoğan'ın 23 Nisan nedeniyle koltuğuna bir çocuğu oturtmasından yola çıkan Star yazarı Ahmet Kekeç, dün gün boyunca herkesin kendi arasında yaptığı espriyi ekranlarda dillendirdi. Kekeç, Başbakan'ın 23 Nisan'da makamına bir çocuğu değil CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu oturtmasını istedi.
nbsp;
23 Nisan kutlamaları nedeniyle 24 TV'de konuşan Ahmet Kekeç, dün sosyal medyada dillendirilen ve herkesin kendi arasında konuştuğu bir espriyi ekranlardan dillendirdi. Kekeç, CHP'lileri ve Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak çok ilginç bir 23 Nisan önerisinde bulunarak, Başbakan Erdoğan'ın 23 Nisan'da makamına bir çocuğu değil CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu oturtmasını istedi. nbsp;
nbsp;
"CHP ile ilgili çok acımasız bir esprim var" diyen Star gazetesi yazarı, Başbakan'ın 23 Nisan'da makamına bir çocuğu değil CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu oturtmasını istedi. Canlı yayında Nagehan Alçı ile ilginç diyaloglar yaşayan Kekeç "Kılıçdaroğlu'nun başka türlü Başbakan olma şansı yok" dedi. (Haber ve kolaj: rotahaber)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...