' Türkiye'de PKK'yı bitireceğiz'

' Türkiye'de PKK'yı bitireceğiz'

POLİTİKA Haberleri

Süleyman Soylu, "PKK'yı bitireceğiz. Bunu açık yüreklilikle söylüyorum. Türkiye'de PKK'yı bitireceğiz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, 19 Mayıs Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti aday tanıtımı ve bayramlaşma töreninde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


"TÜRKİYE'DE PKK'YI BİTİRECEĞİZ"
Trabzon'dan altı milletvekili çıkarmak istediklerini ve Trabzon'a altı milletvekili için altı söz verdiklerini bildiren Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü: "3,5 aydır Türkiye'de hükümet boşluğu olmadı. AK Parti Türkiye'nin nasıl yönetileceğini bu son 3,5 ayda göstermiştir. 1 Kasım'a doğru gidiyoruz, biz 3,5 aydır bize verdiğiniz emanete halel getirmedik. Nasıl bir süreç içerisinden geçtiğimizi biliyoruz. PKK'yı bitireceğiz. Bunu açık yüreklilikle söylüyorum. Biz nasıl vesayeti sona erdirmişsek, biz nasıl darbeleri bitirmişsek, biz nasıl oligarşik bürokrasiyi bitirmişsek, Türkiye'de PKK'yı bitireceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...