'MHP 'evet' demedi, çünkü ...'

/ Kaynak: İHA
 'MHP 'evet' demedi, çünkü ...'

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Mustafa Şentop, koalisyon görüşmeleri yapılan MHP'yi eleştirdi.

AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa Şentop, seçim çalışmaları kapsamında Esenyurt'ta çok sayıda ziyaret gerçekleştirdi. Prof. Dr. Mustafa Şentop, koalisyon görüşmeleri yapılan MHP'yi eleştirerek, “Götürdüğümüz dört öneriye de 'evet' demediler. Çünkü korkuyorlar. Bu seçimlerin birinci hedefi tek başına hükümet çıkarmak” dedi.
AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa Şentop, bugün Esenyurt'ta vatandaşlarla bir araya geldi. Prof. Dr. Şentop'a ziyaretlerinde AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer de eşlik etti. Esnaf, kahvehane ve dernekleri ziyaret eden Prof. Dr. Mustafa Şentop, Esenyurtlu vatandaşlardan 1 Kasım'da destek istedi. Prof. Dr. Şentop, 7 Haziran seçimlerini hatırlatarak, “O seçim Türkiye'nin dertlerine çare olacak bir tablo ortaya çıkarmadı. Biz elimizden geleni yaptık. HDP ile daha önce hükümet kurmayacağımızı söylemiştik. Seçim sonrası MHP ile görüştük. Her şeye hayır dediler. Seçim hükümeti kuralım dedik, hayır dedi. Çünkü korkuyorlar. Türkiye'nin sorunları var. Sorumluluk taşımak kolay değil. MHP bizi CHP'ye mecbur bıraktı. CHP ile de bir araya geldi. Ama onlarla da beraber Türkiye'nin meselelerini çözebilecek bir hükümet kuramayacağımızı gördük. Türkiye bu seçimlere biraz da 7 Haziran'da bir hükümet çıkmaması nedeniyle gidiyor” dedi.
Türkiye'nin etrafında bulunan ülkelerde çok sayıda problemin olduğunu söyleyen Prof. Dr. Mustafa Şentop, “Bölge tablosu ortada. Önemli kararlar alabilecek bir cesarette, aldığı kararların arkasında duracak bir hükümet gerekiyor. Bu da 2002'den beri olduğu gibi AK Parti'nin tek başına iktidar olacağı bir hükümetle olur. Desteğinizi istiyoruz. Bu seçimlerin birinci hedefi, amacı Türkiye'de güçlü parlamento desteğine sahip, tek başına bir hükümet çıkarmak” şeklinde konuştu.

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...