Yenilgiyi bir türlü hazmedemiyorlar! Ermenistan yine Azerbaycan mevzilerine ateş açtı

Düzenleyen:
Yenilgiyi bir türlü hazmedemiyorlar! Ermenistan yine Azerbaycan mevzilerine ateş açtı

MEDYA Haberleri

2 kez üst üste hezimete uğrayan Ermenistan yenilgi bir türlü hazmedemiyor. Ermeni askerleri, sınırda ateşkes ihlali yaparak Azerbaycan mevzilerini hedef aldı.

Dağlık Karabağ'da yenilgi üstüne yenilgi alan Ermenistan masada ateşkes deyip sahada ise tam tersi eylemlere imza atıyor. Son olarak resmi kaynaklardan yapılan açıkalamada, Ermenistan askerlerinin Kelbecer ve Tovuz’daki Azerbaycan mevzilerine ateş açtığı bildirildi. 

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, 3 Ekim akşam saatlerinden 4 Ekim sabah saatlerine kadar Ermenistan Silahlı Kuvvetleri tarafından, Azerbaycan-Ermenistan devlet sınırındaki Kelbecer illinin Zivel, Zeylik ve İstisu; Tovuz ilinin ise Ağdam ve Garalar yerleşkelerindeki Azerbaycan ordusu mevzilerini yoğun ateş altına alındığı belirtildi.

'TÜM SORUMLULUK ERMENİSTAN'A AİT'

Açıklamada, Azerbaycan birliklerince misilleme ateşi açıldığını ve olayla ilgili tüm sorumluluğunun Ermenistan'a ait olduğunu kaydedildi.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...