Yemekteyiz 2 Haziran kazananı belli oldu! İşte 50 bin TL’lik ödülün sahibi yarışmacı…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yemekteyiz 2 Haziran kazananı belli oldu! İşte 50 bin TL’lik ödülün sahibi yarışmacı…

MEDYA Haberleri

TV8 ekranlarının sevilen programı ‘Zuhal Topal'la Yemekteyiz’, 2 Haziran’daki final bölümüyle izleyici karşısına çıktı. 50 bin TL’yi kazanmak için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar arasından kazanan belli oldu.

Hafta içi her gün yayınlanan ve seyirciyi ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz’in 2 Haziran final bölümü yayınlandı. Yeni bölümün ardından 2 Haziran Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu haftanın birincisi  belli oldu. Peki, bu haftanın kazananı kim oldu? Zuhal Topal’la Yemekteyiz bu hafta kim kazandı, büyük ödülün sahibi kim oldu? İşte detaylar…

TV 8 ekranlarında hafta içi her gün büyük beğeniyle takip edilen lezzet programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cuma günü saat 16.00'da izleyici ile buluştu. Yemekteyiz’de tüm yarışmacılar hünerlerini sergiledi ve 5 yarışmacının arasında menüsüyle iddialı olan kişi büyük ödülün sahibi oldu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta 3 erkek 2 kadın yarışmacı yer aldı. Tüm yarışmacılar hazırladığı özel menülerle dikkat çekti. Peki, birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı Yemekteyiz’de 29 Mayıs - 2 Haziran haftasında kim birinci oldu? 

29 MAYIS - 2 HAZİRAN YEMEKTEYİZ HAFTANIN YARIŞMACILARI

TV8 ekranlarında bu hafta ekran başındaki seyirciler yeni yarışmacıların heyecanına ortak oldu. İşte bu haftanın yarışmacıları: 

1. Gün: Bahar Hanım 
2. Gün: Ğulomjon Bey
3. Gün: Hatice Hanım
4. Gün: Korayhan Bey
5. Gün: Alev Hanım

HANGİ YARIŞMACI KAÇ PUAN ALDI?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında güncel puan durumu ise şu şekilde:

Haftanın birincisi Ğulomjon Bey toplam puanı: 34 puan
Haftanın ikincisi Alev Hanım toplam puanı: 31 puan 
Haftanın üçüncüsüKorayhan Bey toplam puanı: 30 puan 
Haftanın dördüncüsü Hatice Hanım toplam puanı: 28 puan 
Haftanın sonuncusu Bahar Hanım toplam puanı: 24 puan aldı.

Yemekteyiz 2 Haziran kazananı belli oldu! İşte 50 bin TL’lik ödülün sahibi yarışmacı…

HAFTANIN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

TV 8 ekranlarının vazgeçilmez lezzet programı Yemekteyiz'de haftanın kazanan ismi final bölümünde netleşti. Bu haftanın ikinci yarışmacısı Ğulomjon Bey haftanın birinciliği elde etti. Programdaki menüsüyle dikkat çeken Ğulomjon Bey, aldığı 34 puanla 50 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu.

Derleyen: Turkiyegazetesi.com.tr

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...