Yalı Çapkını’na 2 oyuncu geri dönüyor… Yer yerinden oynayacak

Düzenleyen: / Kaynak: birsenaltuntas.com
- Güncelleme:
Yalı Çapkını’na 2 oyuncu geri dönüyor… Yer yerinden oynayacak

MEDYA Haberleri  / birsenaltuntas.com

Başrollerinde Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun yer aldığı Yalı Çapkını’nda izleyiciyi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Diziden ayrılan iki oyuncunun kadroya yeniden dahil olacağı öğrenildi.

Star TV’nin reyting listelerinde üst sıralarda yer alan dizisi Yalı Çapkını, 2. sezonuyla geçtiğimiz haftalarda ekrana gelmeye başladı. Cuma akşamlarına damga vuran dizinin ilerleyen bölümlerinde seyirciyi bir sürpriz bekliyor.

Yalı Çapkını dizisi bu sezon yine en çok konuşulan projelerin başında geliyor. OGM Pictures imzalı dizide tansiyon düşmek bilmiyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’un haberine göre; genç kuşağın iki gözde oyuncusu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolünü paylaştığı dizide flaş bir gelişme yaşanacak.

Yalı Çapkını’na 2 oyuncu geri dönüyor… Yer yerinden oynayacak

PELO İLE ANNESİ YENİDEN KADRODA

Geçen sezon diziye Pelin (Pelo) karakteriyle damga vuran başarılı oyuncu Buçe Buse Kahraman ile annesi Zerrin’e hayat veren Toprak Sağlam geçen sezon veda ettikleri diziye geri dönüyor. Yurt dışına gitmiş gibi gösterilen Pelin ile annesinin diziye nasıl bir hikayeyle döneceği ise merak konusu…

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: birsenaltuntas.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...