Yalı Çapkını çekimlerinde büyük hata… İzleyicinin gözünden kaçmadı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Yalı Çapkını çekimlerinde büyük hata… İzleyicinin gözünden kaçmadı

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrolü paylaştığı Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, çekim hatasıyla gündeme geldi. Söz konusu hata, sosyal medyanın diline düştü.

Geçtiğimiz gün ikinci sezonun ilk bölümüyle ekranlara gelen Yalı Çapkını dizisi gündemden düşmüyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek kaleme alınan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ, Beril Pozam, Diren Polatoğulları gibi oyuncuların rol aldığı yapım sosyal medyada çok konuşuldu. 

Her bölümde farklı bir heyecanla izleyiciyi içine çeken dizinin bir sahnesindeki hata izleyicinin gözünden kaçmadı. Yalı Çapkını’nın ikinci sezon öncesi yayınlanan tekrar bölümlerindeki bir sahne sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. 

KURGUDA FARK EDİLMEDİ, YAYINA ÇIKTI

Mert Ramazan Demir'in Ferit, Afra Saraçoğlu'nun Seyran karakterini canlandırdığı dizinin 34. bölümünde; abisi Fuat'ın cenazesinden sonra eve gelen Ferit, Kazım'ı ve Saffet Ağa'yı karşısında görünce deliye dönmüştü. Tam ortalık karışacakken kolsuz Necip Usta, Ferit'i engellemişti. 

Söz konusu sahnedeki detayı izleyiciler anında fark etti. Kolsuz Necip Usta'nın olmayan kolu bir anda belirdi. Kolsuz Necip Usta, Ferit'i durdurmak isterken diğer elini de kullandı ve hemen indirdi. Ancak o anlar kurguda fark edilmeyip yayınlandı.

Yalı Çapkını çekimlerinde büyük hata… İzleyicinin gözünden kaçmadı

İZLEYİCİLER “BU KADAR DA OLMAZ” DEDİ

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan bu sahneye izleyicilerden yorum gecikmedi. Yalı Çapkını’nın sıkı takipçilerinden “Kolsuz ustanın kolu oldu”, “Bu nasıl fark edilmedi?” Bu kadar da olmaz” şeklinde yorumlar geldi.

Yalı Çapkını çekimlerinde büyük hata… İzleyicinin gözünden kaçmadı

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...