‘Ya Çok Seversen’ bitiyor… Kanal D final tarihini açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
‘Ya Çok Seversen’ bitiyor… Kanal D final tarihini açıkladı

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Kanal D’nin büyük umutlarla başlayan ancak reytinglere yenik düşen dizisi final yapıyor. Başrollerinde Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan yapım için final tarihi belli oldu.

Perşembe akşamları ekrana gelen Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan’ın başrolde yer aldığı ‘Ya Çok Seversen’ için final kararı alındı.

Kanal D’nin iddialı yaz dizisinden seyirciyi üzen haber geldi. 6 Temmuz’da ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Ay Yapım imzalı ‘Ya Çok Seversen’ bitiyor. Yeni dizi Dilek Taşı’nın Perşembe gününe alınması dizinin gününün değişmesine neden olmuştu. Ancak bu durum da final kararını etkilemedi.  

‘Ya Çok Seversen’ bitiyor… Kanal D final tarihini açıkladı

İKİ HAFTA SONRA SONLANACAK

Kanal D, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda dizinin final yapacağını doğruladı. Açıklamada ise “Türkiye’yle birlikte dünyanın birçok ülkesinde de eş zamanlı yayınlanan Ya Çok Seversen dizisi 2 hafta sonra yayınlanacak 13. bölümde final yapacak. Bu keyifli yolculukta bizlerle olan seyircimize çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

‘Ya Çok Seversen’ bitiyor… Kanal D final tarihini açıkladı

‘YA ÇOK SEVERSEN’ DİZİSİNİN KONUSU

Ya Çok Seversen dizisi, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve hayatını kendi ayakları üstünde yurtdışında geçiren, kimseye güven duymayan Ateş (Kerem Bürsin) ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın (Hafsanur Sancaktutan) yollarının kesişme hikayesini konu alıyordu.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...