Ünlü oyuncu Ömer dizisinden Yabani’ye transfer oldu! Hikayeye yeni bir yön verecek

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ünlü oyuncu Ömer dizisinden Yabani’ye transfer oldu! Hikayeye yeni bir yön verecek

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Fox TV’nin iddialı dizisi Yabani, geçtiğimiz günlerde izleyici ile buluştu. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapıma, Ömer dizisinden sürpriz bir isim dahil oldu.

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas’ın başrollerini paylaştığı Yabani, FOX TV’de ekrana gelmeye başladı. Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun eski günlerine dönüşünü anlatan dizinin kadrosuna ünlü oyuncu katıldı.

Ünlü oyuncu Ömer dizisinden Yabani’ye transfer oldu! Hikayeye yeni bir yön verecek

REYTİNGLERİ KATLADI

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Yabani dizisi dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle Aile’yi geride bırakıp başarısını perçinledi.

Yabani dizisi salı akşamı reytinglerine damga vurmaya devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen 4. bölüm tüm kişiler’de 6.08 reytingle 1., AB’de 4.32 reytingle 2. ve ABC1’de ise 6.01 reytingle 2. olarak 3 kategoride de günün en çok izlenen dizisi oldu.

İkinci sezonu dün akşam açan Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya‘lı ‘Aile’ tüm kişiler’de 2.46 reytingle16., AB’de 3.85’le 5., ABC1’de 4.14 reytingle 5. oldu ve beklentinin altında izlenmeye ulaştı.

Üç Kız Kardeş tüm kişiler’de 3.31 reytingle 11., AB’de 2.02 reytingle 16., ABC1’de 2.55 reytingle 14., Ben Bu Cihana Sığmazam tüm kişiler’de 3.72 reytingle 8., AB’de 2.59 reytingle 11. ve ABC1’de 3.00 reytingle 11. oldu, “Hayatımın Neşesi” tüm kişiler’de 1.25 reytingle 31., AB’de 1.67 reytingle 19., ABC1’de 1.40 reytingle 27. oldu. 

Ünlü oyuncu Ömer dizisinden Yabani’ye transfer oldu! Hikayeye yeni bir yön verecek

ÖMER DİZİSİNİN ERDAL’I TAYANÇ AYAYDIN KADRODA

Öte yandan dünün reyting şampiyonu Yabani’ye çok flaş bir oyuncu katıldı. Ömer dizisinde canlandırdığı ‘Erdal’ karakteri ile beğeni toplayan Tayanç Ayaydın, birkaç bölüm önce diziden ayrılmıştı. Ayaydın, Yabani’ye ‘Güven’ rolüyle katılıyor.

Doktor olan Güven ‘Yabani’ dizisinde çok sürpriz bir karakterle ekibe katılıp hikayeye yeni bir yön kazandıracak. Tayanç Ayaydın‘ın diziye 7. bölümde katılacağı konuşuluyor.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...