Uçurum dizisi bu sefer Fenerlileri kızdırdı

- Güncelleme:
Uçurum dizisi bu sefer Fenerlileri kızdırdı

Medya Haberleri

Dizide Fener forması diydirilen Moldovalı doktor, 'en büyük Cimbom' sözleriyle herkesi ters köşeye yatırdı. Dizinin ilk bölümü geçen hafta yayınlanmış ve hayat kadınını canlandıran kadının ismi basında 'Nur Serter' diye yazılınca ortalık karışmıştı.

ATV'nin yeni dizilerinden Uçurum'un dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Fenerbahçe-Galatarasay polemiği yaşandı.
Dizinin kahramanlarından biri olan Adem ile Moldova'dan gelen doktor arasında ilginç bir diyaloğa yer verildi. Adem tarafından Fenerbahçe forması giydirilen Moldovalı doktor, 'en büyük Fener' sözlerine 'en büyük Cimbom' şeklinde karşılık verdi. Dizinin ilk bölümü geçen hafta yayınlanmış ve hayat kadınını canlandıran kadının ismi basında 'Nur Serter' diye yazılınca ortalık karışmıştı. CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter konuyu yargıya taşımıştı. Dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu, "bilgisayar hatası" nedeniyle karışıklık yaşandığını, karakterin soyadının aslında 'Sertaç' olduğunu açıklamıştı.


#

#

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...