Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Birleşme öncesi bu isimlerden biri adaya veda edecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Birleşme öncesi bu isimlerden biri adaya veda edecek

MEDYA Haberleri

Survivor’da 3. dokunulmazlık oyunu heyecan dolu anlara sahne oldu. Kıran kırana geçen mücadelede birleşme partisine eksik kişiyle gitmemek isteyen takımlar büyük çaba gösterdi. 21 Mart Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programı Survivor 2023 tüm hızıyla devam ediyor. İzlenme rekorları kıran yarışmada birleşme partisi için az bir zaman kaldı. Birleşme öncesi iki takımın son oyunları ekranlara geliyor. İki dokunulmazlığın sahiplerini bulmasının ardından gözler üçüncü dokunulmazlık oyununa çevrildi. 21 Mart Survivor dokunulmazlık oyunu kıran kırana geçti.

Geniş bir izleyici kitlesi bulunan Survivor 2023 yarışmasında Birleşme Partisi öncesinde heyecan zirve yaptı. Ünlüler ve gönüllüler takımları birleşmeden önceki son mücadeleleri ortaya koyarken yarışmalardaki seyir zevki de arttı. Survivor 3. dokunulmazlık oyunu sonuçları merak ediliyor. Bilindiği üzere dokunulmazlık oyununu kazanan 2 gün boyunca verilen yatakta yatacak ve daha iyi kamp şartlarından faydalanmış olacak. Peki, Survivor 3. dokunulmazlık kimin oldu?

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Birleşme öncesi bu isimlerden biri adaya veda edecek

SURVİVOR 3. DOKUNULMAZLIK KİMİN?

Türk televizyonlarının en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor 2023 tüm hızıyla sürüyor. Yeni bölümleriyle milyonları ekran başına toplayan yarışmada dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler bir ismi daha eleme potasına sokmamak için tüm gücüyle savaştı. 21 Mart Salı akşamı iki takımın dokunulmazlık parkurunda verdiği mücadele seyir keyfi açısından müthişti.

Kıran kırana geçen mücadelede kadınların dokunulmazlık yarışını ünlüler aldı. Erkeklerde ise başa baş rekabetin ardından ünlüler galip geldi. Böylelikle Survivor 3. dokunulmazlık ödülünün sahibi ünlüler takımı oldu. Ünlüler, birleşme partisine kadar daha iyi kamp koşullarında konaklamanın keyfini çıkaracak.

SURVİVOR HATFANIN ELEME ADAYLARI

İzlenme rekorları kıran Survivor yarışmasında haftanın eleme adayları merak ediliyor. Ünlüler takımından haftanın eleme adayı Murat Eken oldu. Gönüllüler takımında ise eleme adayı olarak Aziz ismi öne çıktı. Bu hafta Survivor’da eleme potasında adı yazacak üçüncü isim de belli oldu. Ada konseyinde kullanılan oyların ardından Asena eleme adaylarının sonuncusu seçildi.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...