Son dakika: Dursun Zehir bulundu mu? Kazı çalışması başlatıldı

Düzenleyen:
Son dakika: Dursun Zehir bulundu mu? Kazı çalışması başlatıldı

MEDYA Haberleri

Rize'de 5 ay önce kaybolan 75 yaşındaki Dursun Zehir'i arama çalışmaları sürerken son dakika gelişmesi yaşandı. İtirafçı olan Y.Ş'nin açıklamaları üzerine Pazar ilçesinde Kız Kalesi'nin karşı kısmında bulunan kayalık bölgelerde iş makineleri ile kazı çalışmaları başlatıldı.

Tüm Türkiye kayıp Dursun Zehir olayına kilitlendi. Bir televizyon programında aranan 75 yaşındaki Dursun Zehir öldürüldü mü, Dursun Zehir bulundu mu merak ediliyor. 6 Ekim 2021 günü kızının evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan yaşlı adamı arama çalışmaları Rize'de ve Trabzon'da sürerken, telefon sinyalinin son olarak Ankara'dan gelmesi kafaları karıştırıyor.

DURSUN ZEHİR BULUNDU MU?

Şüpheler kızı Fatma Bekar ve torunu Kerim Bekar üzerinde toplanırken, geçtiğimiz günlerde komşularının şikayeti üzerine Fatma Bekar canlı yayında ekipler tarafından gözaltına alındı. Bu gelişmenin ardından canlı yayında yaşlı adamı arama çalışmaları Fatma Bekar olmadan yürütülürken, dün konu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Son dakika: Dursun Zehir bulundu mu? Kazı çalışması başlatıldı

İTİRAFÇI YER GÖSTERDİ

Kayıp Dursun Zehir'n akıbeti ile ilgili Y.Ş. isimli bir şahsın itirafı üzerine çalışma başlatıldı. İtirafçının, yaşlı adamı Pazar ilçesinde Kız Kalesi'nin karşı kısmında bulunan kayalık bölgeye gömdüklerini iddia etmesi üzerine bölgede iş makineleri ile kazı çalışması yapıldı. Yapılan kazı çalışmasında Zehir'e ait herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Kazı bölgesinden numuneler alan Rize İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olay yeri inceleme ekipleri, soruşturma kapsamında incelemelerini numuneler üzerinden gerçekleştirecek.

Y.Ş. isimli şahsın gözaltında olduğu olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...