Oyuncu Nursel Köse’ye 14 ayar altın dişli imaj… Görenler tanıyamadı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Oyuncu Nursel Köse’ye 14 ayar altın dişli imaj… Görenler tanıyamadı

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Başarılı oyuncu Nursel Köse, yeni filmi ‘Başkan’ için imaj değiştirdi. Yüzüne et benleri yerleştirilen ve 14 ayar altın diş takılan oyuncuyu görenler şaşırdı.

Ulaş Bahadır’ın senaryosunu yazıp yönettiği Başkan filminin çekimleri başladı. ‘Avlu’ , ‘Yaşamın Kıyısında’ , ‘Üç Kuruş’ gibi birçok başarılı projelerde yer alan Nursel Köse, kameralar karşısına bu kez bambaşka biri olarak geçti.

MAKYAJI VE DİŞLERİNİN TAKILMASI HER GÜN 2 SAAT

Diren Polatoğulları, Necip Memili, Büşra Pekin gibi oyuncuların başrolünü paylaştığı filmde Nursel Tekin, belediye başkanının varlıklı eşi Hacer rolü için imaj değiştirdi. 14 ayar diş takılan Nursel Köse’ye altın diş takıldı, yüzüne et benleri yerleştirildi ve gözlerinin simetrisiyle oynandı. Ses tonunu bozulmamasına özen gösterilerek doktor kontrolünde, kişiye özel hazırlanan dişlerin takılması ve diğer detaylarla birlikte uygulanan makyajın yapımı her gün, günde en az iki saat sürdü.

Oyuncu Nursel Köse’ye 14 ayar altın dişli imaj… Görenler tanıyamadı

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Son hali sosyal medyayı sallayan ünlü oyuncuyu görenler onu tanımakta güçlük çekti. Sosyal medyada yayılan fotoğraflar için kullanıcılar “Tanıyamadım” , “Ne olmuş Nursel Hanım’a böyle” şeklinde yorumlar yaptı. 

Tunceli Ovacık’ta çekilen filmde rol alan Nursel Köse’nin üstleneceği Hacer karakteri projeye damga vuracak.  Giyimi, aksesuarları, altın dişleriyle kabuğuna sığmayan bir karakter olan Hacer’in tek derdi, film boyunca çeşitli entrikalar peşindeki eşinden ilgi ve sevgi görmek…

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...