Oyuncu Kubilay Aka, Yılmaz Erdoğan’lı ‘İnci Taneleri’ dizisinin kadrosunda

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Oyuncu Kubilay Aka, Yılmaz Erdoğan’lı ‘İnci Taneleri’ dizisinin kadrosunda

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Genç oyuncu Kubilay Aka, Kanal D’de ekrana gelmeye hazırlanan ‘İnci Taneleri’ dizisinin kadrosuna katıldı. Aka, dizide Yılmaz Erdoğan’ın canlandıracağı karakterin oğlunu üstlenecek.

Bir Demet Tiyatro ile Türk televizyon tarihine damga vuran Yılmaz Erdoğan, her hafta ekrana gelecek İnci Taneleri adlı dizide başrolü üstlenecek. Erdoğan’a daha önce ‘Çukur’ , ‘Aşk 101’ , ‘Dokuz Oğuz’ gibi başarılı dizilerde rol alan genç oyuncu Kubilay Aka eşlik edecek.

20 yıl sonra ekrana dönmeye hazırlanan Yılmaz Erdoğan‘ın senaryosunu yazdığı ‘İnci Taneleri’ dizisi merakla bekleniyor. Şenol Sönmez‘in yöneteceği dizi Kanal D’de seyirciyle buluşacak. Yılmaz Erdoğan ile birlikte başrolü oynayacak oyuncunun Hazar Ergüçlü olduğu ortaya çıkmıştı. Ekibe yeni bir oyuncu daha katıldı.

Oyuncu Kubilay Aka, Yılmaz Erdoğan’lı ‘İnci Taneleri’ dizisinin kadrosunda

KUBİLAY AKA, İNCİ TANELERİ DİZİSİNE DAHİL OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, şimdilerde Abdullah Oğuz‘un yönettiği ‘Zaferin Rengi’ filminde başrol oynayan Kubilay Aka, “İnci Taneleri” dizisiyle el sıkıştı. Aka’nın dizide Yılmaz Erdoğan‘ın hayat vereceği karakterin oğlu olarak seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

YILMAZ ERDOĞAN, İNCİ TANELERİ’NİN DETAYLARINI ANLATTI

Öte yandan gazeteci Sibel Arna'nın YouTube kanalına konuk olan Yılmaz Erdoğan, yeni projesi İnci Taneleri’nin hikayesini ve detaylarını şu sözlerle anlatmıştı:

"Aslında şimdiye kadar ben hep ironi anlatıcısıydım. Hiçbir zaman tam bir komedi filmi yapmadım. Öyle de hissetmedim. Hüzün ile komediyi harmanlayarak yaptım. Burada da daha realist bir hikaye yazıyorum. Epey de yol aldım. Yavaş yavaş cast’ını yapıyoruz ama adı İnci Taneleri. Aslında bir dörtlükten de yola çıkıyor: ‘İnsanlar dizili inci bir tespihte. İnci ne kadar değerli, iplik o kadar ince.’ İnsanların arasındaki bağlar ile ilgili... Derin bir aile meselesine odaklandım.”

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...