Müge Anlı Adem Önal kimdir? Müge Anlı Adem Önal nerede yakalandı mı? İşte son durum

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Müge Anlı Adem Önal kimdir? Müge Anlı Adem Önal nerede yakalandı mı? İşte son durum

MEDYA Haberleri

İstanbul'da yaşayan 16 yaşındaki Merve Yıldırım’ın gözlerini açma vaadiyle 260.000 TL dolandıran sahte hoca Adem Önal’a ilişkin detaylar merak ediliyor. “Müge Anlı Adem Önal kimdir? Müge Anlı Adem Önal nerede yakalandı mı?” gibi sorular sıkça araştırılıyor. Adem isimli sahte hocanın akıbeti merak konusu olurken canlı yayına bağlanan bir izleyici sahte hoca tarafından tehdit ve şantaja uğradığını açıkladı. Peki, Müge Anlı Adem Önal kimdir? Müge Anlı Adem Önal nerede yakalandı mı? İşte son durum…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında inanılmaz bir olay yaşandı. İddialara göre; beyin tümörü nedeniyle görme yetisini kaybeden 16 yaşındaki Merve Yıldırım’ın gözlerini açtırmak isteyen annesi, Adem isimli bir sahte hocaya 260.000 TL’sini kaptırdı. Bu gelişmelerin ardından “Müge Anlı Adem Önal kimdir? Müge Anlı Adem Önal nerede yakalandı mı?” gibi sorular izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Müge Anlı Adem Önal kimdir? Müge Anlı Adem Önal nerede yakalandı mı? İşte son durum

MÜGE ANLI ADEM ÖNAL KİMDİR?

Adem isimli sahte hoca insanlara büyü yaptığını iddia ederek dolandırıyor. Beynindeki tümör nedeniyle görme yetisini yitiren Merve ve annesi, Müge Anlı canlı yayınına çıkarak yardım istedi. Yeniden görme vaadi veren üfürükçüye 260 bin TL kaptırdıklarını belirten anne - kız, polis olan akrabalarının aracılığı ile o sahte hoca ile tanıştıklarını açıkladı.

MÜGE ANLI ADEM ÖNAL NEREDE YAKALANDI MI? İŞTE SON DURUM

Adem Önal’ın nerede olduğu henüz bilinmiyor. Arama kararı çıkarılan sahte hoca ile ilgili güncel bilgiler geldikçe haberimizi güncelleyeceğiz.

Müge Anlı Adem Önal kimdir? Müge Anlı Adem Önal nerede yakalandı mı? İşte son durum

“PSİKOLOJİM BOZULDU”

16 yaşındaki Merve Yıldırım’ın “Öte dünyadan getirdiği kolye ve öldürdüğü kedinin tüyü ve derisi ile gözlerimi açacağını söyledi. Uzun bir ameliyat sürecinden sonra psikolojim bozuldu. Nasıl böyle bir hataya düştük bilemiyorum” ifadelerini kullandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında inanılmaz bir olay yaşandı. İddialara göre; beyin tümörü nedeniyle görme yetisini kaybeden 16 yaşındaki Merve Yıldırım’ın gözlerini açtırmak isteyen annesi, Adem isimli bir sahte hocaya 260.000 TL’sini kaptırdı. Adem isimli sahte hoca tarafından dolandırıldığını söyleyen bir izleyici de canlı yayına bağlayarak sahte hoca tarafından tehdit ve şantaja uğradığını açıkladı.

Müge Anlı’da gündem oldu. Adem isimli sahte hoca tarafından dolandıran bir izleyici ise canlı yayına bağlayarak yaşadıklarını anlattı. İzleyicinin söyledikleri Müge Anlı ve stüdyodakileri şaşkına çevirdi.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...