Merakla bekleniyordu... Oyuncu Akın Akınözü'nün yeni dizisi belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: birsenaltuntas.com
- Güncelleme:
Merakla bekleniyordu... Oyuncu Akın Akınözü'nün yeni dizisi belli oldu

MEDYA Haberleri  / birsenaltuntas.com

Son olarak Tuzak dizisinde ‘Umut Yörükoğlu’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan Akın Akınözü, yeni bir projeyle el sıkıştı. Yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi olan başarılı yakında seyirciyle buluşacak.

Hercai dizisinde ‘Miran’ karakteriyle tanınan Akın Akınözü, rol aldığı başarılı projelerle adından söz ettiriyor. Son olarak Bensu Soral ile başrolünde yer aldığı Tuzak’ta izlediğimiz oyuncunun hayranları yeni dizisini merakla bekliyordu. Akınözü’nden gelen güzel haber sevenlerini mutlu etti.

Merakla bekleniyordu... Oyuncu Akın Akınözü'nün yeni dizisi belli oldu

YENİ DİZİSİNE HAZIRLANIYOR

Ünlü oyuncu Akın Akınözü dün akşam ülkemizin yanı sıra İspanya, ABD, Panama ve Şili’de hakkında atılan tweet’lerle saatlerce trend listesinde yer aldı. Akın Akınözü Türkiye, İspanya, ABD, Panama ve Şili’de aynı anda trend topic listesinde yer aldı. Rol aldığı diziler dünyanın dört bir yanında izlenen, Rusya’nın ünlü dijital platformu IVI’nin yüzü olan oyuncu yeni dizi projesine hazırlanıyor.

‘KILIÇ’ ROLÜYLE DÖNÜYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Zeynep Günay’ın yöneteceği O3 Medya imzalı “Aile Albümü” dizisinin senaryosunu Serkan Yörük yazıyor. Etkili bir aşk hikayesinin anlatılacağı dizide Akın Akınözü ‘Kılıç’ rolünü üstlenecek. Yakışıklı oyuncunun partneri, rol arkadaşları ve dizinin kanalı ise henüz netleşmedi. Dizi için görüşen kadın oyuncular arasında Aslıhan Malbora da var.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: birsenaltuntas.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...