MasterChef Türkiye’ye geri dönen Somer Şef, alkışlarla karşılandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MasterChef Türkiye’ye geri dönen Somer Şef, alkışlarla karşılandı

MEDYA Haberleri

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Masterchef'te yıllardır jüri koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu, yeni açtığı restoranın hazırlıkları nedeniyle ilk bölümlerde yer alamadı. Yarışmaya geri dönen Sivrioğlu, büyük bir coşku ve alkış tufanıyla karşılandı.

MasterChef All Star’ın 2023 sezonunun çekimlerinde Somer Sivrioğlu’nun yer almaması programdan ayrıldığı iddialarını gündeme getirmişti. Yurt dışında yeni mekanını açan Sivrioğlu, yarışmaya geri döndü.

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Şef Mehmet Yalçınkaya “Çok sevdiğimiz bir şef, canımız, kardeşimiz, arkadaşımız” diyerek Somer Şef'i çağırdı. Sivrioğlu’nun stüdyoya girmesiyle büyük bir mutluluk yaşandı. O anlarda alkış tufanı koptu, yarışmacılar büyük mutluluk yaşadı. 

MasterChef Türkiye’ye geri dönen Somer Şef, alkışlarla karşılandı

“İNANILMAZ BİR KADRO VAR”

Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’ya sarılan Somer Sivrioğlu, heyecanını “İnanılmaz bir kadro var ama yani zaten nereye baksam hepsi aynı” sözleriyle dile getirdi.

MasterChef Türkiye’ye geri dönen Somer Şef, alkışlarla karşılandı

SOMER SİVRİOĞLU’NDAN 'MASTERCHEF TÜRKİYE' AÇIKLAMASI

Daha önce programdaki ayrılık iddialarıyla ilgili kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yapan Somer Sivrioğlu, söylentilere yönelik şu açıklamayı yapmıştı:

“Tüm gün, ay, yıl çalışsan da dışarıda bin bir türlü zorluklarla, hatta haksızlıklarla boğuşsan da, gurbete gitsen de, geç kalsan da, koşulsuzca kabul edildiğin, kaçtığın, sığındığın yerdir evin. Bekleyenin vardır, sevenin vardır, yuvandır.

Evimdeyim @masterchefturkiye #mastercheftürkiyeallstar başlıyor.”

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...