MASTERCHEF ELEME POTASINDAKİ yeni aday kim? 21 Aralık 2023 DOKUNULMAZLIĞI kim kazandı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
MASTERCHEF ELEME POTASINDAKİ yeni aday kim? 21 Aralık 2023 DOKUNULMAZLIĞI kim kazandı?

Medya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Masterchef finale doğru giderken merak edilen elemeler ve dokunulmazlıklarında sonuncuları gerçekleşiyor. Ekranlara gelen Masterchef All Star'da bugün neler oldu? Masterchef eleme potasındaki yeni isim kim? 21 Aralık 2023 dokunulmazlığı kim kazandı?

TV 8 ekranlarında yayınlanan Masterchef All Star'da finale adım adım gidiliyor! Final tahtasına adını yazdırmak için çalışan yarışmacılar aynı zamanda eleme potasına girmemek için de uğraşıyorlar. 21 Aralık 2023 tarihinde ekranlara gelen Masterchef All Star'ın bugünkü eleme adayı ve dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmascısı belli olacak. Final için kritik günlere girilirken bu akşam haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynanadı.

TAKIM OYUNUNUN HANGİ TAKIM KAZANDI?

Son 8 yarışmacının kaldığı Masterchef'te bu hafta son dokunulmazlık oyunlarının heyecanı daha yüksek. Adlarını finale yadırmak için zorlu bir mücadele içine giren yarışmacıların takım oyunundaki konusu 'Ülkeler' oldu. Yarışmacılar seçtikleri ülkelerin yemeklerini yaptılar. En iyi tabağı çıkaran takımına puan kazandırdı. Günün dokunulmazlık oyununu kazanan mavi takım oldu.

MASTERCHEF ELEME POTASINDAKİ yeni aday kim? 21 Aralık 2023 DOKUNULMAZLIĞI kim kazandı?

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK KİMDE?

Mavi takım ise bu kez kendi aralarında en iyi tabağı çıkarmak için yarışacak. Bunun için ise geri sayım başladı. 

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

19 Aralık eleme potasına giden ilk isim Esra olurken 20 Aralık'ta ise eleme adayı olarak Batuhan seçildi. 21 Aralık'ta ise gözler diğer yarışmacılara çevrildi.

Düzenleyen:  - Medya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...