Masterchef All Star için geri sayım: Jüriler ve isim isim yarışmacılar belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Masterchef All Star için geri sayım: Jüriler ve isim isim yarışmacılar belli oldu

MEDYA Haberleri

Masterchef 2023-2024 All Star sezonu için geri sayım başladı. Yeni sezon için eski isimler arasından en başarılı olanlar geri dönecek. Peki jüri koltuğunda kimler olacak? All Star yarışmacıları kimler olacak? İşte netleşen tüm detaylar...

Acun Ilıcalı tarafından TV8'de Survivor'ın ardından başlayan Masterchef programı için geri sayım başladı. Geniş bir hayran kitlesi olan Masterchef programı bu kez her zamankinden daha heyecanlı bir şekilde ekranlara dönüyor. Şimdiye dek yarışan en popüler isimler yine kıyasıya bir rekabet içinde olacak.

Masterchef'in All Star sezonu format gereği şimdiye dek yapılan tüm Masterchef'lerin en başarılı yarışmacılarını ekranlara taşıyacak. Peki yarışmanın jüri koltuğunda kimler bulunacak?

SOMER ŞEF MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Masterchef programı 2022 sezonu sona ermeden önce Somer Sivrioğlu yaptığı açıklamada, "Yeni sezon için Masterchef All Star olarak sizlerle buluşacak" demiş ve bu büyük müjdeyi ekranlar önünde seyircilere duyurmuştu. Gitgide popülerleşen ve seyircilerin her sezon da daha da ilgisini kazanan isimlerin All Star sezonunda bulunacağı da söylemişti.

Masterchef All Star için geri sayım: Jüriler ve isim isim yarışmacılar belli oldu

MASTERCHEF ALL STAR YARIŞMACI KADROSU

Masterchef'in All Star yarışmacı kadrosu da azar azar belli olmaya başladı. Sosyal medyadaki iddialara göre iki isim ile anlaşma sağlandı. Masterchef'in başka sezonlarında yarışan Hasan Biltekin ve yarışmacı Araz Aknam tekrar seyirciyle buluşacak. İkili ile anlaşmalar yapıldı.

MASTERCHEF 2023-2024 ALL STAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Masterchef All Star sezonu ne zaman başlayacak? sorusunun henüz cevaplanmış değil. Konuya dair herhangi bir bilgi olmasa da her sene Survivor yarışmasının sona ermesiyle beraber yarışma ekranlara geliyor. Son olarak ise 10 Ocak 2023 tarihinde finali yapılan yarışmanın jüri üyeleri netleşti. 

Masterchef All Star için geri sayım: Jüriler ve isim isim yarışmacılar belli oldu

MASTERCHEF YENİ SEZON JÜRİ ÜYELERİ...

Elde edilen bilgilere göre geçtiğimiz sezonda bulunan ve seyircinin severek izlediği Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, 2023-2024 sezonunda Masterchef All Star programının jüri koltuğunda oturacak.

 

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...