Kızılcık Şerbeti’nin başrolünden yeni anlaşma… Projesi belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti’nin başrolünden yeni anlaşma… Projesi belli oldu
MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

SHOW TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin başrol oyuncusu yeni bir anlaşmaya imza attı. Başarılı oyuncu yeni filmle geliyor.

15 Eylül Perşembe (bu akşam) ikinci sezonuyla ekrana gelecek Kızılcık Şerbeti’ndeki oyunculuğuyla beğeni toplayan Doğukan Güngör, bu kez bambaşka bir projeyle izleyici karşısına çıkacak. Yaz tatilini dolu dolu geçiren isim, ayağının tozuyla hayranlarını heyecanlandıracak bir projeye imza attı.

Kızılcık Şerbeti’nde Doğa’nın eşi Fatih’i canlandıran Doğukan Güngör, ilk olarak ‘Meryem’ projesinde kamera karşısına geçmişti. Birçok tiyatro oyununda rol alan Güngör, FOX TV’de yer alan ‘Zümrüdüanka’ dizisinde Hamit karakterini canlandırmıştı.

Kızılcık Şerbeti’nin başrolünden yeni anlaşma… Projesi belli oldu

ANLAŞMA TAMAM…

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Doğukan Güngör "Sadık Ahmet" filmiyle anlaştı.

Mahmut Cüneyt Göz‘ün patronu olduğu MCG Film Medya‘nın yapımcılığını üstlendiği “Sadık Ahmet” filminin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Filme son olarak sürpriz bir konuk oyuncu eklendi. Son dönemde rol aldığı “Kızılcık Şerbeti” dizisiyle takdir toplayan başarılı oyuncu Doğukan Güngör, filmin önemli anlarından birine eşlik edecek. Güngör dev kadrolu yapımda gurbetçi bir Türk gencini canlandıracak. Güngör’ün hayat vereceği karakter uzun bir süre hafızalardan silinmeyecek.

2024 SİNEMALARDA OLACAK

Proje tasarımı Muhammet Usta’ya, senaryosu Mert Dikmen’e ait olan filmin yönetmen koltuğunda Hakan Yonat’ın oturuyor. Merakla beklenen film Batı Trakya Türkleri’nin efsanevi lideri Dr. Sadık Ahmet’in hayatını ve uğruna savaş verdiği mücadeleyi anlatıyor. Gösterdiği insanüstü çabayla adını tüm dünyanın bildiği bir siyasi karaktere dönüştüren Dr. Sadık Ahmet’in hayatı 2024’te tüm sinemalarda yerini alacak.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...