Kızılcık Şerbeti’ne damga vuran sahne! Gözyaşları sel oldu, seyirciden destek yağdı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti’ne dün akşam Doğa ile Kıvılcım’ın diyalogu damga vurdu. Söz konusu sahnede Evrim Alasya ve Sıla Türkoğlu’nun oyunculuğuna övgü yağdı.

Başrollerini Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Doğukan Güngör gibi ünlü oyuncuların paylaştığı Kızılcık Şerbeti, ikinci sezona hızlı bir giriş yaptı. Dün akşam 33. bölümüyle ekrana gelen dizide Kıvılcım (Evrim Alasya) ile Doğa’nın (Sıla Türkoğlu) olduğu bir sahne damga vurdu.

KIVILCIM İLE DOĞA’NIN DİYALOGU HERKESİ AĞLATTI

Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde sular durulmuyor. Dizinin geçen bölümlerinde Doğa, eşi Fatih tarafından hamileyken aldatılmıştı. Yeni bölümde ise Fatih’in Doğa’dan kızı Cemre’nin velayetini almak için kurduğu tuzaklar devam etti. Bu tuzaklar karşısında yorulan Doğa isyan etti ve annesi Kıvılcım’a yorulduğunu belirtti.

Doğa’nın annesine ‘Yapamıyorum, bittim’ demesiyle birlikte Kıvılcım’ın verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu sahnede oyunculuğuyla devleşen Evrim Alasya, sarf ettiği sözlerle de herkesi duygulandırdı. 

Kızına güçlü durmasını söyleyen Kıvılcım, “Kendine gel, bitemezsin. Kendin için, sonra kızın için, benim için, kardeşin için, anneannen için, baban için, bitemezsin, nokta! Yumruk mu yedin, silkeleneceksin. Yaralandın mı, doğrulacaksın. Düştün mü tekrar ayağa kalkacaksın. Bu dünyada kadın olmak bu demek. Sen hiçbir şey yapmadın. Sadece haksızlığa uğradın, şimdi sakın ağlayayım deme bu olanlar için. Toparlan” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

Seyirciler o sahnede gözyaşlarına hakim olamazken Evrim Alasya ve Sıla Türkoğlu’nun başarılı oyunculuğuna da yorum yağdı. Sosyal medyada dizinin takipçileri “Harika bir sahneydi” , “Ağladım, ağlamaklar yetmedi” , “Bu sahne, bu oyunculuklar beni mahvetti, gözyaşlarımı tutamadım” , “Kadının gücünü bir kez daha gösterdi, helal olsun Kıvılcım” şeklinde yorumlar yaptı. 

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...