Kızılcık Şerbeti dizisindeki sahne ‘hayal’ çıktı, seyirci deliye döndü

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Show TV’nin merakla takip edilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde dün akşam izleyicileri şaşırtan bir sahne sosyal medyaya da damga vurdu. Dizide Abdullah Bey’in Alev’e duygularını açtığı anlar hayal çıkınca izleyici yorum yağdırdı.

Evrim Alasya, Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman, Feyza Civelek, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti ilgiyle izleniyor. Cuma akşamlarına damga vuran dizi her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitliyor. 

ABDULLAH: ALEV HANIM’I SEVİYORUM

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kızılcık Şerbeti, dün akşam 39. bölümüyle ekranlara geldi. Dizi daha başlar başlamaz şok üstüne şok yaşandı. Alev ile Rüzgar’ın söz töreninde kurdeleyi kesmek için söz alan Abdullah Bey, herkesin önünde duygularını itiraf etti. Eşi Pembe’ye dönerek “Ben yapamıyorum bizi. Alev Hanım’ı seviyorum. Üzgünüm. Artık kendim için yaşamayı seçiyorum” diyerek Alev’e sarıldı. O anlar herkesi şaşırttı.

Kızılcık Şerbeti dizisindeki sahne ‘hayal’ çıktı, seyirci deliye döndü

İZLEYİCİLER ŞOKE OLDU

Bir süre sonra ise sahnenin hayal olduğu anlaşılınca izleyiciler neye uğradığını şaşırdı. Sosyal medyada yayılan videoya yorum yağdı. Kullanıcılar “Bir an gerçek sandım, sonra derin bir nefes aldım” , “Gözümü kırpmadan izledim bu sahneyi gerçek sandım” , “Hayal olduğunu bile bile nasıl öldük ama” gibi yorumlar yaptı.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...