İlker Kaleli’nin ‘Arak’ dizisi için geri sayım… Kadroya usta oyuncular dahil oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
İlker Kaleli’nin ‘Arak’ dizisi için geri sayım… Kadroya usta oyuncular dahil oldu

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Bu sezonun en merakla beklenen yapımı olan ve başrollerinde İlker Kaleli’nin yer aldığı ‘Arak’ adlı diziye yeni oyuncular dahil oldu. Show TV’de ekrana çıkacak dizinin kadrosu yavaş yavaş netleşiyor.

Poyraz Karayel, Kayıp, Dip, Öğretmen gibi birçok dizide rol alan başarılı oyuncu İlker Kaleli, yeni sezon için 'Arak' adlı dizi projesiyle anlaştı. Show TV için hazırlanan dizinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı.

KADRODA KİMLER VAR?

Yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği diziyi Ender Mıhlar yönetecek. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; hayatlarını hırsızlık yaparak kazanan Talan ailesinin sarsıcı ve bir o kadar da eğlenceli hikayesini anlatan Arak’ta Bennu Yıldırımlar Sema Sultan’ı oynayacak. İlker Kaleli’nin ‘Kara’ rolüyle seyirci karşısına çıkacağı dizide Tülin Özen ‘Yosun’ rolüyle Kara’nın ablasını, Furkan Kalabalık ise ‘Sedat’ rolüyle ünlü oyuncunun kardeşini oynayacak.

Bedir Bedir’in ‘Necip’, Demircan Kaçel’in ‘Poyraz’ , Cem Zeynel Kılıç’ın ‘Yağmur’, Beril Kolcu’nun ‘Aslı’, Ozan Kasal‘ın ‘Ozan’a hayat vereceği dizide Yıldıray Şahinler‘Halim’ ve İlker Aksum ise ‘Baykal’ rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Dizide Kara’nın partneri Zeynep ve babası Rauf rolü için görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.

İlker Kaleli’nin ‘Arak’ dizisi için geri sayım… Kadroya usta oyuncular dahil oldu

Tülin Özen - İlker Kaleli - Bennu Yıldırımlar - Furkan Kalabalık

‘ARAK’ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dizinin teması dünyadaki en büyük suç olan hırsızlık olgusu üzerinden ilerliyor. Büyük bir suç çetesinin kaçma kovalamacasını anlatacak olan dizinin senaryo ekibinde Aslı Gönülay, Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve  Simge Ayvazoğlu yer alıyor.

‘ARAK’ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Çekimleri İstanbul’a gerçekleşen ve bu ay sete çıkan 'Arak' dizisinin yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...