İhlas Medya'ya iki ödül birden

İhlas Medya'ya iki ödül birden

MEDYA Haberleri

Türkiye’nin prestijli haber dergileri arasında yer alan News Time-News Türk Dergileri 2020 yılının “Altın Adamları”nı belirledi. Medya sektörüne verdiği başarılı hizmetler ve mücadeleci kişiliği ile kamuoyunun takdirini kazanan İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, “Yılın Medya Yöneticisi” seçildi.

Covid-19 pandemisi sebebiyle tören düzenlenmezken ödülünü makamında alan Batuhan Yaşar, “Ödülün ana fikrinin Azerbaycan olması çok önemli. Gerçekten İhlas Medya Grubu bu noktada en tepede yer alanlardandı. Azerbaycan bizim için çok önemli. Türkiye’nin de büyük destekleri oldu. Çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 2020 yılının “Altın Adamları” ödül töreninde “Yılın Muhabiri” seçilen İhlas Haber Ajansı Muhabiri Mevlüt Hasgül ise “Uzun yıllardır gazetecilik yapan büyüklerimizin yanında bu ödüle layık görülmek bizim için büyük bir onur ve motivasyon sağladı” şeklinde konuştu.
 

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...