FOX TV reyting yarışında geride kalan dizinin fişini çekti

Düzenleyen: / Kaynak: birsenaltuntas.com
- Güncelleme:
FOX TV reyting yarışında geride kalan dizinin fişini çekti

MEDYA Haberleri  / birsenaltuntas.com

FOX TV, sezona iddialı başlayan Kader Bağları dizisinin fişini çekti. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu’nun yer aldığı dizi 5. bölümde final yapacak.

Her Cumartesi akşamı seyirciyle buluşan Kader Bağları’ndan kötü haber geldi. Yeni başlayan dizi için final kararı alındı. 

Peş peşe sete çıkan dizilerin yanı sıra reytingi düşük diziler için de alarmlar çalmaya başladı ve yeni sezon dizileriyle ilgili ilk final haberi FOX'tan geldi.

FOX TV her yıl olduğu gibi bu sezon da en çok dizi siparişi veren kanalların başında geliyor. Peş peşe sete çıkan dizilerin yanı sıra reytingi düşük diziler için de alarmlar çalmaya başladı ve yeni sezon dizileriyle ilgili ilk final haberi geldi. Kanalın ilk bölümden itibaren düşük reyting alan dizisi Kader Bağları için kötü haber geldi.

FOX TV reyting yarışında geride kalan dizinin fişini çekti

GELECEK HAFTA FİNAL YAPACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu‘nun paylaştığı “Kader Bağları” dizisi ekrana veda ediyor. Bazı sahneleri Karadağ‘da çekilen dizinin geçen hafta yönetmeni değişmiş ve Benal Tairi görevini Ersoy Güler‘e devretmişti. Son gelen habere göre bu hafta 4. bölümü ekrana gelecek dizinin 5. bölümde final yapacağı yönünde.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: birsenaltuntas.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...