Farah Zeynep Abdullah ‘Dilruba’ karakteriyle Kızılcık Şerbeti kadrosuna katıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Farah Zeynep Abdullah ‘Dilruba’ karakteriyle Kızılcık Şerbeti kadrosuna katıldı

Medya Haberleri  / Haber Merkezi

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm fragmanındaki oyuncu izleyicileri şaşırttı. Reyting sıralamasında üst sıralarda yer alan dizinin kadrona Farah Zeynep Abdullah’ın dahil olduğu ortaya çıktı.

Show TV'de ilgiyle izlenen dizi Kızılcık Şerbeti, dün akşam yayınlanan fragmanıyla yine gündeme oturdu. Şimdilerde başrolünde olduğu ‘Bihter’ filmiyle izleyiciyle buluşan oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Kızılcık Şerbeti dizisine katıldı. 

Oyuncu kadrosunda Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Serhat Tanrıöğen gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti, Cuma akşamları yayınlanıyor. Dizi, her bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. 

Hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla beğeni kazanan diziye son olarak Sümbül karakteriyle İrem Deniz katılmıştı. Son olarak Kızılcık Şerbeti 41. bölüm fragmanı ile Farah Zeynep Abdullah’ın hikayeye dahil olduğu öğrenildi. 

Farah Zeynep Abdullah ‘Dilruba’ karakteriyle Kızılcık Şerbeti kadrosuna katıldı

‘SÜRPRİZ’ NOTUYLA DUYURDU

Son dönemde birçok projede yer alan Farah Zeynep Abdullah da Kızılcık Şerbeti’ne konuk oyuncu olarak katıldığını sosyal medyadan paylaştığı ‘Sürpriz’ notuyla duyurdu. Abdullah, dizide ‘Dilruba’ karakterini üstlenecek. Hikayesi izleyiciler tarafından merak edilen Dilruba, Nursema’nın Amerika’dan gelen arkadaşı rolünde olacak.

Farah Zeynep Abdullah ‘Dilruba’ karakteriyle Kızılcık Şerbeti kadrosuna katıldı

41. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Öte yandan Kızılcık Şerbeti’nin 41. bölümünde Fatih ile Doğa ilişkisi sakinleşmiş gibi görünse de ikili arasında farklı hesaplar görülecek. Nilay’ın bebeğinin sünnet olayı aile içinde farklı görüşlere neden olacak. Nilay anne olarak kendi kararını verecek. Öte yandan maddi sıkıntılar yaşayan Umut, harcamalarını kısmak için bazı yollara başvuracak. Pembe ve Abdullah aile içine dahil olmaya çalışsalar da Nursema onları uzak tutmaya çalışacak. 

Kıvılcım ve Ertuğrul’un arkadaş olarak yakınlaşmaları, Rüzgar’ın evinde yenen yemekle iyice pekişecek. Hastalığı iyice ilerleyen Ömer ise sorununu kimseyle paylaşmamak konusunda ısrarlı olunca iyice yalnızlaşacak. Kızılcık Şerbeti, 1 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek.

Düzenleyen:  - Medya
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...