Eski eşler aynı dizide! Karı kocayı oynayacaklar

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Eski eşler aynı dizide! Karı kocayı oynayacaklar

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

‘Korkma Ben Yanındayım’ adlı yeni iddialı dizisiyle anlaşan Şevket Çoruh ve eski eşi Günay Karacaoğlu partner oldu. 2004 yılında boşanan çift, dizide karı kocayı canlandıracak.

16 yıl boyunca Arka Sokaklar’da canlandırdığı Mesut Komiser rolüyle hafızalara kazınan Şevket Çoruh’un yeni projesi belli oldu. Dizide başarılı oyuncuya yıllar önce boşandığı Günay Karacaoğlu’nun eşlik edeceği öğrenildi.

‘KORKMA BEN YANINDAYIM’ İLE EL SIKIŞTI

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Şevket Çoruh’un sevenleri ünlü aktörü ‘Tetikçinin Oğlu’ dizisinin ardından yeniden çekilen efsane polisiye dizi Arka Sokaklar’a dönmesini bekliyordu. Röportajlarında “16 yıl sonra polislikten emekli oldum” diyen Şevket Çoruh, Arak’ın da aralarında olduğu dizi tekliflerini değerlendirip sonunda FOX’un ‘Korkma Ben Yanındayım’ projesini kabul etti. Dizinin bir sürprizi de Şevket Çoruh’un eski eşi Günay Karacaoğlu’yla buluşması…

Eski eşler aynı dizide! Karı kocayı oynayacaklar

Gökçe Güneş Doğruöz’ün ‘İnci’ rolünü canlandıracağı, Fikret Reyhan’ın yöneteceği, başarılı senarist Erkan Birgören’in ise yazdığı dizide Şevket Çoruh bir deniz feneri bekçisi olan Nihat’ı üstlenecek. Günay Karacaoğlu da kızı İnci’nin okulunda çalışan Seher’i oynayacak.

Günay Karacaoğlu ile Şevket Çoruh 1993 yılında evlenmiş, 2004 yılında boşanmıştı. Çiftin bu evlilikten Gülenay adında bir kızları var. Yıllardır çok iyi arkadaş olan ikili, beraber Baba Sahne’de de çalışıyor.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...