Dilek Taşı’nın yıldızı paylaştı: Kaynanam beni karavandan attı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Dilek Taşı’nın yıldızı paylaştı: Kaynanam beni karavandan attı

MEDYA Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Kanal D’nin yeni dizisi Dilek Taşı’nda rol alan Özge Özberk, setten yaptığı paylaşımlarla takipçilerini güldürdü.

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan dönem dizisi Dilek Taşı’nda Rüçhan’ı canlandıran başarılı oyuncu Özge Özberk, sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu.

Dilek Taşı’nın yıldızı paylaştı: Kaynanam beni karavandan attı

Etkileyici sahneleriyle izleyenleri geçmişe götüren Dilek Taşı, en çok izlenen yapımlar arasına adını yazdırdı. 1980'li yıllarda İstanbul'da geçen bir dram hikayesini konu alan dizinin başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay paylaşıyor. Oyuncu kadrosunda ise Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

ÖZGE ÖZBERK VE PERİHAN SAVAŞ’TAN SET POZU

Senaryosunu Can Sinan’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez’in oturduğu Dilek Taşı dizisi etkileyici sahneleriyle dikkatleri üzerine çekti. 

Oyunculuğuyla alkış toplayan ve dizide Rüçhan karakterini canlandıran Özge Özberk, son paylaşımıyla gündeme geldi. Özberk, paylaştığı set fotoğrafıyla takipçilerini güldürdü. Başarılı isim, önceki gün dizide kayınvalidesi ‘Macide’yi oynayan Perihan Savaş’ı karavanında ziyaret etti. 

Fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan Özberk, fotoğrafının altına “Kaynanam beni karavandan attı. Yeter ‘Rüçhan’ dedi. Neymiş efendim karavanda bardağımı bulmuş. Olsun seviyorum ben onu, canım Maciş’im” notunu düştü. 

Dilek Taşı’nın yıldızı paylaştı: Kaynanam beni karavandan attı

Dilek Taşı dizisinin takipçileri fotoğrafı beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

DİLEK TAŞI'NIN KONUSU NE?

Dilek Taşı, 1980’li yılların İstanbul’unda geçen bir dram hikayesini konu alıyor. 1987 yılında başlayan hikayede yer alan dizide Mustafa, karısı Canan ve kızı Cemre’yle İstanbul’un gecekondu mahallesinde hayatını sürdürmeye çalışan otuzlu yaşlarının başında bir adamdır. Karısı Canan amansız bir hastalığın pençesindedir. İyileşmesi için acilen ameliyat olması gerekmektedir. Mustafa ise parayı nasıl bulacağını bilemiyordur. Çalıştığı fabrika lokavttan dolayı uzun süredir kapalıdır. Fakat Mustafa ameliyat için gereken parayı bir şekilde bulmak zorundadır. O güne kadar kimsenin önünde boyun eğmemiş, onuru, haysiyeti için yaşamıştır Mustafa. Fakat şimdi yardım istemekten başka çaresi yoktur. Fabrikanın sahibi Yakup Bey’i bulup aylardır ödenmeyen maaşlarını istemek için yola çıkar. Parayı alıp karısını ameliyat ettirecektir. Ancak o gün yaşananlar Mustafa’nın ve kızı Cemre’nin bütün hayatını kökünden değiştirecektir.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...