Demet Akbağ yıllar sonra ekranlara dönüyor… Yeni projesi belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Demet Akbağ yıllar sonra ekranlara dönüyor… Yeni projesi belli oldu

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Usta oyuncu Demet Akbağ, yeni bir dizi projesiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Akbağ’ın rolü ve yer alacağı yapım belli oldu.

Türkiye’nin en iyi kadın oyuncularından Demet Akbağ, yeni projesi için anlaşma imzaladı. Başarılı oyuncu, Metin Akdülger, Necip Memilli ve Özge Özpirinçci ile aynı dizide rol alacak. 

Sinema ve tiyatro sanatçısı Demet Akbağ, bugüne kadar sayısız yapımda rol aldı. Uzun yıllar Bir Demet Tiyatro’da Lütfiye Çıtır, Ferihtaş, Orkide, Züleyha karakterlerini üstlendi. Vizontele, Neredesin Firuze, Organize İşler, Eyvah Eyvah gibi sinema filmlerinde ve pek çok dizide rol aldı.

Demet Akbağ yıllar sonra ekranlara dönüyor… Yeni projesi belli oldu

SANDIK KOKUSU’NDA YER ALACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Demet Akbağ’ı ekranlara döndüren dizi netlik kazandı. Akbağ, tercihini yaptı ve yeni sezonda gelen çok sayıda teklif arasından Show TV’nin O3 Medya imzalı dizisi “Sandık Kokusu”nu seçti. 

Zeynep Günay’ın genel yönetmenliğinde çekilecek diziyi Nezaket Coşkun yönetecek. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizi Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memili’yi buluşturdu.

Anne ve kız ilişkisini sorgulayan dizide Özge Özpirinci ‘Karsu’ rolüne hayat verecek. Çekim hazırlıkları süren dizinin en etkili karakteri olan Karsu’nun annesi Filiz’e Demet Akbağ hayat verecek. Karsu ile Filiz’in arasında çok büyük bir kriz patlak verecek.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...