Arka Sokaklar’da beklenen tarih belli oldu! Kızılcık Şerbeti’ne rakip olacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arka Sokaklar’da beklenen tarih belli oldu! Kızılcık Şerbeti’ne rakip olacak

MEDYA Haberleri

Yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan Arka Sokaklar'ın sete çıkacağı tarih belli oldu. Cuma akşamları yayınlanacak dizi, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti’ne reytinglerde meydan okuyacak.

17 sezon boyunca devam eden ve birkaç ay önce final yapmadan aniden yayından kaldırılan Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar’dan izleyiciyi sevindiren haber nihayet geldi. Dizinin yeni sezon günü belli olurken, ekibin sete çıkacağı tarih de netleşti.

AĞUSTOS AYINCA SETE ÇIKIYOR

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, geçen yıl 638. bölümde yayınına ara verilen Kanal D'nin efsane polisiye dizisi Arka Sokaklar ağustos ayında sete çıkacak. Erler Film‘in patronu, duayen yapımcı Türker İnanoğlu sağlık sorunları nedeniyle diziye devam edemeyince projenin haklarını bir yıllığına Kanal D iç yapımları çatısında toplayan D Media şirketine vermişti. 

Eski ekibi tekrar bir araya getirmek için harekete geçen D Media, Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Kerimhan Duman gibi oyuncularla yeniden el sıkışmıştı.Dizide Hüsnü Çoban’ın eşi Esra’ya hayat veren Gaye Gürsel’in de geçen günlerde Arka Sokaklar ile anlaştığı öğrenildi.

Arka Sokaklar’da beklenen tarih belli oldu! Kızılcık Şerbeti’ne rakip olacak

CUMA AKŞAMLARI EKRANA GELECEK

Fenomen diziye 17 sezon emek veren Yılmaz Ekmekçi, Türker İnanoğlu’nun isteğiyle yeni bölümlere danışmanlık yapacak. Diziye yeni karakterler de girecek. Eski platosunda çekilecek olan Arka Sokaklar“ı yine Orhan Oğuz yönetecek ve Ozan Yurdakul yazacak. 

Arka Sokaklar, böylece kendi günü olan Cuma akşamları Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti’nin rekabetine ortak olacak.

RIZA BABA İLE ANLAŞMA TAMAM

Dizinin eski ekibiyle tek tek anlaşmalar yapılıyor. Özgür Ozan’ın “Eylülde buluşuruz” mesajının ardından dizinin Rıza Baba’sı Zafer Ergin’le sözleşme imzalandı. 80 yaşındaki ünlü aktör Zafer Ergin geçtiğimiz günlerde menajeriyle buluştu ve “Eski hikayenin yeni başlangıcı için, Hasan kardeşimle beraberiz…” mesajıyla Arka Sokaklar dizisinin ekibinde yer alacağını ilan etti.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...