ARAK dizisi nerede çekiliyor? ARAK dizisi çekim yeri hangi şehirde?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
ARAK dizisi nerede çekiliyor? ARAK dizisi çekim yeri hangi şehirde?

Medya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Hikayesi ve kadrosuyla seyircinin dikkatini çeken ARAK dizisinin hangi şehirde çekildiği araştırıldı. Başrollerinde İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in paylaştığı dizi hakkında merak edilenler! ARAK dizisi nerede çekiliyor? ARAK dizisi çekim yeri hangi şehirde?

Senaristliğini Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay gibi isimlerin üstlendiği ARAK dizisi, yönetmen koltuğunda ise Ender Mıhlar, oturdu. Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan dizi 21 Aralık 2023 Perşembe günü seyirciyle buluştu. EN çok dikkat çeken ise ARAK dizisinin nerede çekildiği oldu. 

ARAK DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İstanbul'un en güzel semtleri olan Balat, Beşiktaş ve Galata'da çekimleri yapılan ARAK dizisinin kadrosunda Mehmet Özgür gibi usta isimler yer almakta. Dizide başrolleri ilker Kaleli ve Öykü Karayel paylaşmakta. Dizinin konusu ise ; babasının intikamını almak isteyen Kara ile baöbaşka bir hayatı olan Zeynep’in yolları kesişir. İkili sonrasında birlikte mücadele vermeye başlar. Dizi her Perşembe 20:00 seyirciyle buluşacak. Ekranlara uzun süredir ara veren İlker Kaleli'nin rol alamsı ise ciddi bir hayran kitlesini ekranların karşısına taşıdır. Dizi ilk bölümüyle gündem oldu. 

ARAK dizisi nerede çekiliyor? ARAK dizisi çekim yeri hangi şehirde?

Düzenleyen:  - Medya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...