Anadolu'nun birçok yöresinde ve özellikle Karadeniz'de haçan kelimesi genellikle hangi anlamlarda kullanılır?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Anadolu'nun birçok yöresinde ve özellikle Karadeniz'de haçan kelimesi genellikle hangi anlamlarda kullanılır?

MEDYA Haberleri

Anadolu'nun birçok yöresinde ve özellikle Karadeniz'de haçan kelimesi genellikle hangi anlamlarda kullanılır? Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bu akşam yarışmacılar yine zorlu sorular karşısında ter döküyor. İşte bu akşamki Milyoner'de dikkati çeken soru:Anadolu'nun birçok yöresinde ve özellikle Karadeniz'de haçan kelimesi genellikle hangi anlamlarda kullanılır?

ATV ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yeni bölümüyle yine dikkat çekiyor. Yeni bölümlerini iple çeken  izleyiciler merak ettikleri sorunların cevabını internetten araştırıyor. Son yıllarda Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla bu akşam bir kez daha yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de " Anadolu'nun birçok yöresinde ve özellikle Karadeniz'de haçan kelimesi genellikle hangi anlamlarda kullanılır?" sorusu gündem oldu. Peki, Anadolu'nun birçok yöresinde ve özellikle Karadeniz'de haçan kelimesi genellikle hangi anlamlarda kullanılır?

A-) Kim, Kiminle
B-) Neden niçin
C-) Ne zaman ne çabuk 
D-) Nerede Nasıl

Cevap: C

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...