AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın medya buluşmasında gündem seçim

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın medya buluşmasında gündem seçim

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Beşiktaş'ta bir otelde düzenlenen etkinlikte, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı gazetecileri bir araya getirdi. Gerçekleşen medya buluşmasında İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, yerel seçimlere ilişkin konuştu.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, medya buluşmasında gazetecileri bir araya getirdi. Beşiktaş'da bir otelde gerçekleşen etkinlikte konuşan İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, yerel seçime hazırlık çalışmalarına başladıklarını belirterek "İnşallah 31 Mart'ta da, Mayıs 2023'de olduğu gibi Türkiye'de AK Parti olarak en güzel sonuçları alacağız" dedi.

"TÜRKİYE'DE AK PARTİ OLARAK EN GÜZEL SONUÇLARI ALACAĞIZ"

Kabaktepe "Türkiye olarak 2023 Mayıs ayında dünya demokrasi tarihinde örnek teşkil edecek bir seçim gerçekleştirdik. Dolayısıyla milletimize ve tüm paydaşlara teşekkür ediyoruz. Bizler hem mutfak çalışmaları, hem saha çalışmaları, hem sandık çalışmalarına başladık, devam ediyoruz. İnşallah 2024 31 Mart'ta da, Mayıs 2023'de olduğu gibi Türkiye'de AK Parti olarak en güzel sonuçları alacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 2029'a kadar AK Parti belediyeciliğiyle yeniden buluşulmasını sağlayacağız" diye konuştu.

İSTANBUL İÇİN 30 ADAY VAR

Bu sene üçüncüsü düzenlenen medya buluşmasında gazeteciler AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir adayının kim olacağını sordu. Kabaktepe "30 adayımız var" diyerek detay vermedi.

Geceye Genel Yayın Yönetmenimiz İsmail Kapan, İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas, İhlas Haber Ajansı Genel Yayın Koordinatörü İrfan Altıkardeş, Yazarımız Rahim Er, Haber Müdürümüz Fatih Selek, İHA İstanbul Bölge Müdürü Oğuzhan Güven'in de aralarında bulunduğu çok sayıda gazeteci katıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın medya buluşmasında gündem seçim

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...