ADIM FARAH NEDEN FİNAL YAPIYOR? Adım Farah dizisi bu akşam final mi? Demet Özdemir'in dizisi final mi yaptı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
ADIM FARAH NEDEN FİNAL YAPIYOR? Adım Farah dizisi bu akşam final mi? Demet Özdemir'in dizisi final mi yaptı?

Medya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Popüler dizilerden biri sayılan Adım Farah hayranlarını üzdü. Sosyal medyada dizinin final olacağı konuşuldu! Peki, ADIM FARAH NEDEN FİNAL YAPIYOR? Adım Farah dizisi bu akşam final mi? Demet Özdemir'in dizisi final mi yaptı?

FOX TV ekranlarında yayınlanan başrollerinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir, yer alıyor. Dizi yaklaşık 26 haftadır ekranlar ageliyor. Sosyal medyada yer alan Adım Farah dizisinin final yapma kararına yönelik çıkan haberler hayranlarını üzdü. Peki Adım Farah gerçekten final mi yapıyor? Demet Akalın'ın dizisi bitiyor mu? İşte detaylar...

ADIM FARAH BUGÜN FİNAL Mİ YAPIYOR?

Konusuyla dikkat çeken dizilerden biri olan Adım Farah, dizisi sona yaklaştı. İlk etapta dizi yüksek reytinglere sahipken son haftalarda ciddi düşüş yaşandı. Başrollerinde yer alan Demet Özdemir ve Engin Akyürek, beklenti yükseltmişti. Ancak dizi radikal bir kararla final yapmaya yöneldi. Polislerin kıskacına düşen Mehmet abisi Tahirle yüzleşmek zorunda kaldı. Öte yandan ise aradığı ismin abisi Tahir olduğunu öğrendi. Mehmet, Tahir'i emniyete götürdüğü sırada gerçekleşen sürpriz bir ziyaret ile iki kardeş arasındaki gerilim arttı.

ADIM FARAH NEDEN FİNAL YAPIYOR? Adım Farah dizisi bu akşam final mi? Demet Özdemir'in dizisi final mi yaptı?

Farah ise Behman'ın son büyük hamlesini de öğrenir. Bade ve Gönül'le beraber plan yapan Farah Tahir'in Orhan'la çalıştığını öğrenmesiyle birlikte bir kaosa dönüşür. Farah ve Tahir düştükleri bu karmaşık durumdan kurtulmak için kafa kafaya verip bir çözüm yolu arar.

DEMET ÖZDEMİR'İN DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Sosyal medyada 16 milyon takipçisi olan Demet Özdemir gündem oldu. Adım Farah'ta başrol oynayan Demet Özdemir'in dizisi 30 Aralık Cumartesi günü yayınlanacak 26.bölümüyle ekran macerasına veda edecek.

Düzenleyen:  - Medya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...