Adım Farah dizisine 3 yeni oyuncu… 2. sezonda hikayeye yeni soluk getirecekler

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Adım Farah dizisine 3 yeni oyuncu… 2. sezonda hikayeye yeni soluk getirecekler

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Engin Akyürek ile Demet Özdemir’in başrolünde yer aldığı FOX TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Adım Farah’a 2. sezon öncesi 3 yeni oyuncu katıldı.

Başrollerini Demet Özdemir ile Engin Akyürek’in paylaştığı ve Feyyaz Duman, Derya Pınar Ak, Fırat Tanış gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran FOX TV dizisi Adım Farah’ın kadrosu genişledi. Merakla beklenen diziye 2. sezon öncesi 3 yeni oyuncu dahil oldu. 

31 Mayıs’ta sezon finali yapan Adım Farah, ekranlara dönüyor. “The Cleaning Lady” dizisinden uyarlanan, 03 Medya imzalı sevilen yapım 14. bölümde etkileyici bir finalle ilk sezonunu noktalamıştı. Geçtiğimiz günlerde diziye ‘Ali Galip Akıncı’ rolünü canlandıran usta aktör Mustafa Avkıran’ın veda ettiği öğrenilmişti. 

27 Eylül’de 2. sezonu başlayacak Adım Farah’a 3 yeni oyucu dahil oldu. Farah’ın kocasını canlandıran oyuncu Feyyaz Duman yeni bölümde izleyiciyle buluşacak. Tahir, Feyyaz ile tanışması yeni bölüme damga vuracak. Öte yandan kadroya dahil olan Sera Kutlubey ve Burak Tamdoğan da hikayeye yeni soluk getirecek.

Adım Farah dizisine 3 yeni oyuncu… 2. sezonda hikayeye yeni soluk getirecekler

Feyyaz Duman - Sera Kutlubey - Burak Tamdoğan

ADIM FARAH 14. BÖLÜM (FİNAL) NELER OLMUŞTU?

Bade ve Farah'ın olduğu araca yapılan saldırıyı duyan Mehmet ve Tahir hemen ikisinin kaldırıldığı hastaneye koştu. Farah olay karşısında şoku yaşadı. Bade ise ciddi bir ameliyata girdi. Saldırıyı kimin yaptığının peşine düşen Tahir'i sakinleştirmek ve onu Bade ve Mehmet ile içinde olduğu büyük plana dahil etmek yine Farah'a düştü. Ancak Tahir'in kafasında Ali Galip'in cezasını kendisinin kestiği başka bir plan oluştu.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...