31 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEŞKİLAT DİZİSİ VAR MI? Teşkilat dizisi 2024 yılında yayınlanacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
31 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEŞKİLAT DİZİSİ VAR MI? Teşkilat dizisi 2024 yılında yayınlanacak mı?

Medya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TRT 1'in en sevilen dizilerinden biri olan Teşkilat'ın bu hafta olup olmayacağı merak konusu oldu. Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer aldığı dizi sık sık araştırılıyor. Peki, 31 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEŞKİLAT DİZİSİ VAR MI? Teşkilat dizisi 2024 yılında yayınlanacak mı? İşte detaylar..

Her Pazar günü TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi MİT üyelerinin yaşadıklarını anlatıyor. Bunun yanı sıra Türkiye üzerinde oynanan konuların yer aldığı Teşkilat dizinin başrolünde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat yer alıyor. En çok izlenen diziler arasında yer aln Teşkilat hakkında ise 31 Aralık Pazar günü yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırıldı. İşte detaylar...

31 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEŞKİLAT VAR MI?

Yılbaşı haftası nedeniyle televizyon ekranlarında yer alan dizilerin çopu olmayacak. Her yıl olduğu gbi bu yılda Yeni yıla girilen haftada diziler yer alamayacak. Teşkilat'ta yılın son gününe denk geldiğinden yayınlanmayacak. Bu karar geçtiğimiz hafta dizi sonunda belli oldu. Bunun yanı sıra dizi 7 Ocak 2024 yılında teşkilat kaldığı yerden devam edecek.

31 ARALIK PAZAR GÜNÜ TEŞKİLAT DİZİSİ VAR MI? Teşkilat dizisi 2024 yılında yayınlanacak mı?

TEŞKİLAT DİZİSİ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Anton'u tuzağa düşürmek için plan yapan Ömer, planınd abaşarılı olur. Ancak Cihangir'in oğlu Çetin'i kurtarma için yaptığı plan her şeyi bozdu. Fakat Ömer’in dikkati sayesinde saklanamayacağının farkına vardı. Ömer’in amacı hem Cihangir’i kurtarmak hem de düşmana büyük bir darbe indirmek üzerine oldu. Ne olursa olsun bu yolda düşmana boyun eğmeyince planlar değişti. Neslihan ve ekip hem vatan hem de canları konusunda Ömer’e itimat etti. Bu yüzden operasyonu başarıyla tamamlamak için bütün riskleri göze aldılar.

Düzenleyen:  - Medya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...