Zeynep Casalini, 35 yıl sonra üvey kardeşine kavuştu

Zeynep Casalini, 35 yıl sonra üvey kardeşine kavuştu

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Zeynep Casalini,önceki akşam DMY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Meltem Yalçınkaya'nın doğum günü partisinde sahneye çıktı.

Ünlü şarkıcı Zeynep Casalini,önceki akşam DMY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Meltem Yalçınkaya'nın doğum günü partisinde sahneye çıktı. nbsp;Ünlü şarkıcı Zeynep Casalini, önceki akşam DMY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Meltem Yalçınkaya'nın doğum günü partisinde sahneye çıktı. Ünlü şarkıcı, Türkbükü'ndeki Ece Beach 6 Resort Otel'in iskelesinde düzenlenen partide sürpriz bir açıklama yaptı. Babası Ernesto Casali'nin annesinden sonra İtalya'da başka bir kadınla evlendiğini belirten Casalini,o evliliğinden de 2 çocuk sahibi olmuş dedi. Bunu 20 yaşında öğrendiğini söyleyecen ünlü sanatçı,kardeşi Ezio Casalini'ninde kendisinden haberi varmış. Annesinin sosyal paylaşım sitesinde kendisine ulaşmasından sonra kardeşini Türkiye'ye davet eden Casalini 35 yıl sonra kardeşi ile tanıştı.''35 yıl sonra kardeşimle tanıştım.1 ay önce bir araya geldik inanılmaz heyecanlı ve mutluyum'' dedi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...